Količina:

0


Znesek:

0,00

Ljubezen ali dandanašnja farsa

Ljubezen ali dandanašnja farsa
  • Redna cena:

    28,70 €

  • Popust:

    4,80 € (17%)

  • Spletna cena:

    23,90 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Partnerska razmerja sodijo med najpomembnejše odnose. Zakaj se torej skoraj polovica vseh (ne)poročenih parov razide? Kaj je ljubezen? Je resnično potrebno nekaj izgubiti, da se zavemo, kaj je najbolj bistveno v odnosu med dvema osebama? To je le nekaj vprašanj, na katera nam bo v tokratnem mozaiku za dušo odgovorjal Sebastian Horvat, avtor knjige Ljubezen ali dandanašnja farsa, ki vas ob branju ne bo pustila ravnodušne.

Knjiga na poljuden način, pronicljivo in s precejšnjo mero zdravega humorja govori o odnosih v prijateljski in predvsem v partnerski zvezi. Skozi temeljni razmislek o definiciji ljubezni razkriva številne vzroke neuspešnih partnerskih zvez. Z razčlenitvijo tako čustvene kot tudi seksualne nezvestobe se dotakne tudi občutljivega področja varanja. Avtorja so poglabljanje, analize in predvsem ogromno časa, preživetega z mnogimi sogovorniki, pripeljali do številnih odgovorov, ki vam jih ta knjiga ponuja za lažje razumevanje sebe in ljudi okoli nas.

Morda vam knjiga obrne svet na glavo - tisto "ta pravo". (Sebastian Horvat)

Trda vezava, 15,5 x 22 cm, 223 strani.

O AVTORJU:
Sebastian Horvat je v življenju dosegel natančno toliko, da lahko dandanes zelo enostavno živi sam s seboj, se ima še vedno vsakodnevno možnost spoznavati, posledično pa nuditi pomoč tudi ostalim. Medosebni odnosi in psihologija osebnosti sta področji, ki sta ga vedno navduševali. Zakaj se človek na nek dražljaj odzove kot se? Zakaj določena akcija sproži takšno reakcijo? Vse ostalo, je zapisal na svoji internetni strani www.sebastianhorvat.com, so le statistični podatki, ki bi se nekomu lahko zdeli kot izjemni dosežki, spet drugemu pa toliko manj …