Zdravilne zgodbice, 1.del, Težave z govorom, trma, uspavanje - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Zdravilne zgodbice, 1.del

Težave z govorom, trma, uspavanje

Zdravilne zgodbice, 1.del
 • Redna cena:

  19,99 €

 • Popust:

  2,00 € (10%)

 • Spletna cena:

  17,99 €

 • Avtor:

  Mia Bone, Petra Julia Ujawe

 • Založba:

  Didakta

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Priročnik slovenskih avtoric Mie Bone in Petre Julie Ujawe je namenjen tako staršem kot malčkom. Vsebuje zgodbice, spisane s skrbno izdelanimi jezikovnimi vzorci, ki spodbujajo osvajanje osnovnih razvojnih nalog in razreševanje težav v prvih letih malčkovega življenja. Vsebina: težave z govorom, izbruh trme, uspavanje in več ...

Zgodbice so za naše otroke ključnega pomena, saj jih učijo različnih vedenj in jim omogočajo, da hitreje predelajo čustva in prerastejo težave. Najsodobnejša znanstvena dognanja potrjujejo, da malčki razumejo vsebino zgodbic še preden znajo govoriti (10-12 mesecev).

Trda vezava, 26,0 x 21,0 cm, 120 strani.

RECENZIJE:

"Zdravilne zgodbice si zaslužijo ime zdravilne, saj z izbranimi vsebinami, toplimi besedami, prepletanjem domišljije in resničnosti, opisi junakov in junakinj, s katerimi se otroci identificirajo, delujejo kot 'obliž na rano‘, kot sporočilo staršem, da ovire niso nepremostljive."
- Prof. dr. Ljubica Marjanovič Umek, razvojna psihologinja

"Pred nami je odličen priročnik za starše, ki temelji na razvojno psiholoških spoznanjih, in zbirka prijetnih zgodb za otroke, ki bodo olajšale marsikatero njihovo stisko."
- Doc. dr. Katarina Habe, psihologinja

"Zdravilne zgodbice je knjiga, ki nedvomno sodi na knjižno poličko v vsaki otroški sobi."
- Lili Žagar, voditeljica