Bohinjsko jezero z okolico – 1 : 25.000, 3831010754020 - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Bohinjsko jezero z okolico – 1 : 25.000

3831010754020

Bohinjsko jezero z okolico – 1 : 25.000
 • Bohinjsko jezero z okolico – 1 : 25.000
 • Redna cena:

  6,20 €

 • Popust:

  0,31 € (5%)

 • Spletna cena:

  5,89 €

 • Založba:

  Planinska zveza Slovenije

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Karta Bohinjsko jezero sega na severu do koče pri Triglavskih jezerih in Planinske koče na Uskovnici. Na vzhodu do Bohinjske Češnjice in Črne prsti. Na jugu do Stržišča in Zadlaza - Žabč, na zahodu pa do Čadrga in Bogatinskega sedla.

Vmes pa so označene planinske poti in druge znamenitosti okrog Bohinjskega jezera, vključno s Komno, Fužinskimi planinami, Spodnjimi Bohinjskimi gorami, Tolminskim Kukom, Vrhom nad Škrbino, Voglom, Rodico,...

Topografska osnova planinskih kart je izdelana za namen pohodništva in planinstva. Dopolnjena je z elementi planinske vsebine:
- planinske postojanke,
- markirane steze, razdeljene v dve težavnostni stopnji,
- avtobusna postajališča,
- mejni prehodi (mednarodni, lokalni in planinski).

Na hrbtni strani vsake karte boste našli z risbami predstavljene planinske koče z nadmorskimi višinami, z geografskimi koordinatami, kapacitetami, časom obratovanja in dostopnostjo do sosednjih koč.

Mehke platnice, 11,5 x 25 cm