Vodnik po planinskih kočah v Sloveniji, 9789616156691 - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Vodnik po planinskih kočah v Sloveniji

9789616156691

Vodnik po planinskih kočah v Sloveniji
 • Redna cena:

  21,70 €

 • Popust:

  1,09 € (5%)

 • Spletna cena:

  20,62 €

 • ISBN:

  978-961-6156-69-1

 • Avtor:

  Jože Dobnik

 • Založba:

  Planinska zveza Slovenije

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Založniški odbor PZS se je ob razprodani četrti izdaji odločil za ponatis in dopolnitev ter popravke v Vodniku po planinskih kočah v Sloveniji. V vodniku so opisane planinske koče, domovi, bivaki, ki so vpisani v register planinskih koč pri Planinski zvezi Slovenije. Kar nekaj planinskih koč je zaprlo svoja vrata, nekaj koč in bivakov pa je novih. V vodniku smo obdržali risbe A. Rojca, nove risbe je narisal J. Lasnibat, dodali pa smo barvne posnetke nekaterih koč.

Vir podatkov o kočah je bil poleg podatkov, ki so jih poslala planinski založbi društva še koledarček akcij 2006 in spletne strani Planinske zveze Slovenije. Razume se, da bomo hvaležno sprejeli vse blagohotne pripombe in popravke, ki jih boste poslali uporabniki tega vodnika pa tudi planinska društva. Možno je, da je med tiskom vodnika prišlo do novih sprememb navedb podatkov.

Prepričani pa smo, da bo vodnik doživel še več ponatisov.

RECENZIJA BUKLA:
Dopolnjen in popravljen ponatis četrte izdaje avtorja Jožeta Dobnika priča o tem, da so planinske koče po Sloveniji še vedno dobro obiskane in da številni Slovenci z veseljem planinarijo. V vodniku je na kratko opisanih več kot 160 planinskih domov, koč, bivakov, postojank in zavetišč, zgodovina vsake izmed koč s podatki o njenem obratovalnem času, podan je opis zmogljivosti in opremljenosti koč, vodnik pa vključuje tudi podrobna pojasnila o dostopih in poteh do koč. Ilustracije sta prispevala A. Rojc in J. Lasnibat.

Mehka vezava, pvc, 12,5 x 16 cm, 352 strani.