Količina:

0


Znesek:

0,00

Moč navade

Moč navade
  • Redna cena:

    26,90 €

  • Popust:

    1,35 € (5%)

  • Spletna cena:

    25,56 €

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjiga Moč navade, nagrajenega raziskovalnega novinarja Charlesa Duhigga, ki na lestvici najbolje prodajanih knjig vztraja vse od svojega izida, nas popelje do osupljivih znanstvenih odkritij, s katerimi avtor pokaže, zakaj navade obstajajo in kako jih lahko spremenimo.


Z razorožujočo inteligenco in sposobnostjo, da množico podatkov pretvori v prepričljivo pripoved, nas Duhigg seznani z novim razumevanjem človeške narave in njeno zmožnostjo spreminjanja. Na tej poti bomo spoznali, zakaj se nekateri ljudje ali pa podjetja neuspešno poskušajo spremeniti, drugim pa se uspe prenoviti praktično čez noč. Med branjem boste obiskali laboratorije, kjer nevroznanstveniki raziskujejo, kako navade delujejo in kako se zasidrajo v naših možganih. Ugotovili boste, katere navade so bile ključne za uspeh večkratnega olimpijskega zmagovalca Michaela Phelpsa, izvršnega direktorja korporacije Starbucks Howarda Schultza in borca za človekove pravice Martina Luthra Kinga, ml.

Knjiga Moč navade vam bo pokazala, kako lahko vpeljevanje ali pa spreminjanje t.i. ključnih navad pomeni razliko med propadom in uspehom ter življenjem in smrtjo.

Mehka vezava, 15 x 21 cm, 399 strani.