Na drugem mestu - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Zaradi izrednih razmer do preklica karantene ne omogočamo plačil po povzetju. Zaradi omejevanja širitve koronavirusa vas naprošamo, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Na drugem mestu

Na drugem mestu
 • Redna cena:

  24,90 €

 • Popust:

  1,25 € (5%)

 • Spletna cena:

  23,66 €

 • Avtor:

  David Lodge

 • Založba:

  Litera

 • Prevajalec:

  Irena Duša

 • Datum izida:

  15.02.2015

Brezplačna dostava

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

S knjigo Na drugem mestu zaključujemo tako imenovano akademsko trilogijo Davida Lodga, vrhunskega literarnega teoretika in romanopisca. V knjigi trčita ameriški in evropski ne le šolski, temveč širši intelektualni horizont. Zdi se fascinantno, da je lahko roman, ki je izšel leta 1975, še zmeraj in znova tako aktualen. Po štirih desetletjih je trk morda blažji, celini sta si bliže, kot sta si bili, in to nas mora skrbeti.
Tipična predstavnika svojega okolja, angleški in ameriški profesor književnosti, zamenjata kontinenta, službi in še nekaj pritiklin, ki naj ostanejo skrivnost.
S postavitvijo na drugo mesto je David Lodge prvič premestil univerzitetne junake, in to tako uspešno, da je bilo treba štrene razvozlavati še v Majhnem svetu in Lepši službi. V slovenščini akademsko trilogijo zaključujemo z njenim začetkom, zdaj bo mogoče po vesolju literature z njenimi patroni potovati v vseh smereh in kombinacijah.

Trda vezava, 14,5 x 19,5 cm, 317 strani.