Količina:

0


Znesek:

0,00

Moja najboljša prijateljica (2.bralna stopnja Knjigoljub)

2.bralna stopnja Knjigoljub

Moja najboljša prijateljica (2.bralna stopnja Knjigoljub)
  • Moja najboljša prijateljica (2.bralna stopnja Knjigoljub)
  • Redna cena:

    15,90 €

  • Popust:

    10,91 € (69%)

  • Spletna cena:

    4,99 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjigice iz zbirke Knjigoljub pospešujejo bralno razumevanje in motivacijo za branje. Za vse tri prebrane knjige in izpolnjena gesla 2. stopnje prejme bralec od založnika srebrno priznanje. Gesla sporočite na e-mail info@avrora.si. Priznanje, ki ga bo vaš nadobudni bralec prejel pa izgleda takole: knjigoljub_priznanje.pdf

Knjige druge bralne stopnje so namenjene otrokom, ki so osnovno tehniko branja že osvojili, sedaj pa morajo še veliko delati na hitrosti branja in razumevanja. Zgodbe so daljše, bolj zapletene, prirejene za obdobje 2.razreda osnovne šole in pisane tako, da vabijo otroke k branju.
V primerjavi s knjigami 1.bralne stopnje so tukaj besedila daljša, stavčna struktura je bolj zapletena, besedišče zgodb pa zahtevnejše. Knjiga je opremljena z veliko slikami, ki podpirajo zgodbo in so pisane z malimi pisanimi črkami.

Eva ne more verjeti svojim očem: kaj počne delfin v bazenu? Tega ji nihče ne bo verjel! Razen Lare, ki je njena najboljša prijateljica in ima kot Eva zelo rada delfine. Skrivnosti so veliko bolj napete, če si jih s kom delimo.
Na koncu na bralce začetnike čakajo igrive bralane uganke KNJIGOSLED, ki pospešujejo bralno razumevanje in motivacijo mladih bralcev.

Trda vezava, 15 x 21,5 cm, 43 strani.