Količina:

0


Znesek:

0,00

Skrivnostna pisma (3.bralna stopnja Knjigoljub)

3.bralna stopnja Knjigoljub

Skrivnostna pisma (3.bralna stopnja Knjigoljub)
  • Skrivnostna pisma (3.bralna stopnja Knjigoljub)
  • Redna cena:

    15,90 €

  • Popust:

    10,91 € (69%)

  • Spletna cena:

    4,99 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjigice iz zbirke Knjigoljub pospešujejo bralno razumevanje in motivacijo za branje. Za vse tri prebrane knjige in izpolnjena gesla 3. stopnje prejme bralec od založnika zlato priznanje. Gesla sporočite na e-mail info@avrora.si. Priznanje, ki ga bo vaš nadobudni bralec prejel pa izgleda takole: knjigoljub_priznanje.pdf

Tretja bralna stopnja je za bralce, ki imajo že precej osvojeno tehniko branja. Zgodbe so prirejene starostnemu obdobju 3.razreda osnovne šole, imajo kompleksno strukturo zgodbe in podzgodb. Knjige te stopnje so odlična popotnica za branje bolj zahtevnih besedil in predstavljajo neprecenljivo motivacijo za to.
Besedila so dolga, samo zgodba je razdeljena na več poglavij z mnogo zapleti, besedišče je bolj zahtevno in uvaja bralce – začetnike v branje kvalitetnih in obsežnejših besedil za mladino.

Katja in Peter prejmeta skrivnostno pismo. Skupaj s Knjigoljubom se odpravita iskat skrivnostnega pošiljatelja. In tako se začne izjemna dogodivščina s številnimi presenečenji...Z idejami in triki ta pisanje lastnih skrivnostnih pisem.
Na koncu na bralce čakajo igrive bralne uganke KNJIGOSLED, ki pospešujejo bralno razumevanje in motivacijo mladih bralcev.

Trda vezava, 15 x 21,5 cm, 59 strani.