Količina:

0


Znesek:

0,00

Junaček Travček in njegova pustolovščina

Junaček Travček in njegova pustolovščina
 • Junaček Travček in njegova pustolovščina
 • Redna cena:

  21,90 €

 • Popust:

  2,19 € (10%)

 • Spletna cena:

  19,71 €

 • Najboljša cena* v 30 dneh: 19,71 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Vsak junak se mora enkrat v življenju odpraviti na pomembno potovanje. Tudi če so razlogi za pot nadvse skrivnostni. In tudi če Skarabejeva napoved, da bo junačka in njegovega sopotnika pot vodila na bodičast otok sredi puščave, s katerega bo Travček prinesel nekaj drugega kot to, kar je našel, nikakor ni pomirjujoča … Le kaj pomeni ta čudna prerokba? Ali je junaček pripravljen na tako velike izzive?

Zgodba o junačku Travčku najprej očara s svojo podobo: čista in jasna paleta barv ter ljubki in živahni liki, ki jih je ustvarila ilustratorka Marija Smirnovaite, bodo vsakogar takoj pritegnili k branju. Zgodba bo očarala vse, ki hrepenijo po pravljičnem iskanju, boju za dobro in raziskovanju sveta.

Knjigo je iz litovščine prevedel Klemen Pisk. Nastala je na Škotskem, kjer se je rodila avtoričina hči. Ingrida Vizbaraite piše nežno, ob branju njenih del svet ugledamo iz perspektive malih bitij, zato se vse v njenih besedilih zdi povsem blizu in resnično. Najraje piše o pomembnih stvareh: o časti, ponižni dobroti in vsakodnevnih bojevnikih, kot jih imenuje sama.

Trda vezava, 20,5 x 20,5 cm, 53 strani.