Pogodba o javno - zasebnem partnerstvu - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Pogodba o javno - zasebnem partnerstvu

Pogodba o javno - zasebnem partnerstvu
 • Redna cena:

  77,00 €

 • Popust:

  7,70 € (10%)

 • Spletna cena:

  69,30 €

 • Avtor:

  Dr. Boštjan Ferk

 • Založba:

  IJZS

 • Datum izida:

  18.01.2015

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Znanstvena dela imajo svoj namen, svoj krog bralcev, vpliv in moč. Posebej v slovenskem okolju, kjer znanstvena pravna teorija ni ravno zelo obsežna in vplivna, je treba posebej pozdraviti nove prispevke na tem področju. V primeru knjige dr. Boštjan Ferka velja to še posebej; prvič, ker gre za odlično znanstveno delo z dodano vrednostjo, ki omogoča praktično uporabnost in drugič, ker obravnava področje, ki ga prihodnost ne le potrebuje ampak zahteva.
Pred nami je znanstveno delo, ki analitično, primerjalno pravno, znanstveno poglobljeno, a hkrati praktično usmerjeno analizira številna področja javno zasebnega partnerstva. Posebej dobrodošel je primerjalno pravni del, ki na podlagi razvoja v vplivnih državah kaže, katere so prednosti in pasti tega instituta, hkrati pa tudi, kakšna je optimalna pravna ureditev in kaj se lahko naučimo iz izkušenj drugih držav.

Trda vezava, 16,5 x 24 cm, 477 strani.