Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Lepo vedenje v prometu

Lepo vedenje v prometu
 • Lepo vedenje v prometu
 • Redna cena:

  13,90 €

 • Popust:

  0,69 € (5%)

 • Spletna cena:

  13,21 €

 • Avtor:

  Viktorija Muha

 • Založba:

  A - knjiga

 • Datum izida:

  8.3.2015

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Na cesti smo vselej previdni in zbrani. Hodimo po pločniku ali levem robu ceste ter upoštevamo prometne znake in prometna pravila. Nikoli brezglavo ne stečemo čez cesto, ampak vedno poiščemo najvarnejšo pot.

Knjiga, namenjena otrokom od petega leta starosti, pomaga otroku pri spoznavanju osnovnih prometnih pravil in učenju postopnega samostojnega vključevanja v promet. Spodbuja ga k zavedanju, da so prometna pravila pomembna za varnost vseh udeležencev v prometu, ter ga navaja k pravilnemu in odgovornemu ravnanju na cesti. S poudarjenimi navodili, česa otrok na cesti nikakor ne sme početi, in dodanimi zanimivostmi, kot je npr. zakaj se kresnička sveti, kako hitro drvi najhitrejši vlak na svetu in kaj je bibliobus, navaja otroka na varnost v prometu ter ga spodbuja k širjenju znanja o svetu.
Strokovni pregled knjige so opravili v Zavodu Varna pot, znanem po različnih prometnovzgojnih projektih in podpori žrtvam nesreč.

Trda vezava, 21,5 x 21,5 cm, 25 strani.

Zbirka Lepo vedenje pomaga otroku pri osvajanju lepih navad in oblikovanju osnovnih vrednot, s katerimi se bo srečeval v različnih življenjskih situacijah. Spodbuja ga k poznavanju in uporabljanju pravil lepega vedenja ter ga usmerja k primernemu odzivanju pri pogovorih po telefonu, na obiskih pri prijateljih, med jedjo za mizo in v različnih okoliščinah v javnosti, npr. na igrišču, v knjižnici in trgovini, v kinu ali gledališču ... Z zanimivimi dodatki s posameznega področja, ki se nahajajo v okvirčkih pod oznako Zanimivo!, spodbuja otroka k širjenju znanja in razumevanja različnih navad ljudi doma in po svetu.

Zbirka lepega vedenja vsebuje:
- Lepo vedenje po telefonu
- Lepo vedenje na obisku
- Lepo vedenje za mizo
- Lepo vedenje v javnosti
- Lepo vedenje do okolja
- Lepo vedenje v prometu