Naključne misli - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Naključne misli

Naključne misli
 • Redna cena:

  14,99 €

 • Popust:

  0,75 € (5%)

 • Spletna cena:

  14,24 €

 • Avtor:

  Susan Smith Nash

 • Založba:

  KUD Sodobnost International

 • Prevajalec:

  Maja Kraigher

 • Datum izida:

  27.03.2015

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Naključne misli so na prvi pogled precej nenavaden tekst: zaporedje spominov, razmislekov in pomislekov, ki še najbolj spominjajo na ogrlico, sestavljeno iz zelo raznorodnih biserov. Toda vsak kratek zapis je hkrati samozadostna celota, ki prispeva k enovitosti knjige po načelu avtoričine vere v konvergenco različnih tematik, s katero dosežemo celovitost poglavitne teme, ki je življenje.
Susan Smith Nash je ameriška pesnica, prozaistka in esejistka. Za svoja dela je prejela številne nagrade, dvakrat tudi nagrado Gertrude Stein za inovativno poezijo. Zadnja leta posveča veliko časa in energije vzgojno izobraževalnim in literarnim projektom. Njene eseje, pesmi in kratke zgodbe so objavile številne revije po svetu. Avtorica, ki ni samo doktorica literarnih ved, pač pa tudi geologinja in hčerka oklahomskega iskalca nafte, je izredno zanimiva sogovornica. Teme, ki se jih loteva v vrsti svojih romanov, pa govorijo o svetu, v katerem je feminizem ženskam namesto enakopravnosti izboril samo možnost, da pri iskanju statusa in ljubezni uporabljajo nove manipulativne taktike.

Mehka vezava, 14 x 20 cm,112 strani.