Količina:

0


Znesek:

0,00

Ameriška perverzija, črna

Ameriška perverzija, črna
  • Redna cena:

    24,94 €

  • Popust:

    1,25 € (5%)

  • Spletna cena:

    23,69 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjiga ni tradicionalna kriminalka, ampak je v kriminalno ozadje vpleteno razvijanje glavnega lika in iskanje njene indentitete. Skrivnost je na vsakem prelomu lista, kajti glavna junakinja, detektivka, ki raziskuje umore, nima imena, drugače kot z Madam si je nihče ne drzne ogovoriti, njen pomočnik ostaja večno Novinec in moška kontrola je enostavno poimenovana Gospod.

Glavni lik knjige z egoizmom poskuša obrniti tok dogajanja po svoji volji. S svojimi obrambnimi mehanizmi izziva različne psihološke reakcije pri ljudeh.
Že samo dogajanje v New Yorku in neizmerna ljubezen, ki se čuti do tega mesta, pošilja bralcem energijo, ki jo je težko zavrniti.

Avtorica s svojim literarnim slogom zaznamuje skrivnost kriminalnega dejanja in pridih literature dvajsetega stoletja, ki ga postavi v današnjičas. Z izvirno razdeljenostjo knjige in samim razvojem romana avtorica izkazuje podporo drugačni in kreativni literaturi.

Knjiga je na voljo v beli in črni izdaji. V črni knjigi so bralcu ponujeni opisi New Yorka skozi oči glavnega lika, ki pripoveduje pozitiven konec knjige, poln upanja in novih začetkov.

Trda vezava, 16 x 24 cm, 260 strani.