Horoskop in vedeževanje, Iz velike stare sanjske knjige - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Horoskop in vedeževanje, Iz velike stare sanjske knjige

Horoskop in vedeževanje, Iz velike stare sanjske knjige
 • Redna cena:

  17,90 €

 • Popust:

  1,79 € (10%)

 • Spletna cena:

  16,11 €

 • Avtor:

  Majda Planinšek, urednica

 • Založba:

  Sanjska knjiga

 • Datum izida:

  08.04.2015

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Velika stara sanjska knjiga je razdeljena na tri knjige, in sicer na Razlago sanj in govorico številk, Horoskop in vedeževanje, ter Kitajski horoskop.

Knjiga Horoskop in vedeževanje prinaša najobsežnejši pregled vsega, kar horoskopi obsegajo: od malenkosti, kot so vladajoči planet, element, barva, dragi kamen, kovina, roža, drevo, zelišča in začimbe, živali, do podrobnega opisa za vsako znamenje: od splošnih značilnosti, zgodovinskega opisa, opisa glede na spol, pogledamo pa tudi, kaj so o tem znamenju povedale stare bukve in s katerimi znamenitimi osebnostmi si delite znamenje.

V knjigi boste našli nadvse zanimive in informativne horoskopske opise ter navodila za vedeževanje z dlani, kavne usedline in igralnih kart.

Mehka vezava, 14,5 x 20 cm, 239 strani.