Količina:

0


Znesek:

0,00

Črna Gora 1 : 250 000 (GeaGo)

Črna Gora 1 : 250 000 (GeaGo)
  • Redna cena:

    9,80 €

  • Popust:

    0,49 € (5%)

  • Spletna cena:

    9,31 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Avtokarta Črna Gora merila 1 : 250 000 prikazuje območje Črne Gore in delno sosednjih držav. Karta je formata 1005 mm x 480 mm in zložena na format 110 x 240 mm. Laminirana je v plastiko, zato se pri uporabi ne trga, zelo enostavno se zgiba, ni občutljiva na vlago ali sonce, po njej lahko tudi pišemo in napisano tudi izbrišemo (piši - briši).

Cestno omrežje je kategorizirano na avtoceste, hitre ceste, magistralne ceste, regionalne ceste, lokalne ceste I, lokalne ceste II, ostale ceste I in ostale ceste II.
Vpisane so razdalje med kraji in pomembnejšimi križišči v kilometrih ter oznake (številke cest). Poleg cestnega omrežja kot osnovnega elementa, so na karti upodobljeni še železniško omrežje, vodovje, državna meja, relief, ter drugi tematski elementi, kot so bencinske črpalke, hoteli, moteli, letališča, smučišča, jame, kampi, zanimivejše naravne in kulturne znamenitosti, narodni parki, termalna kopališča, marine in druge turistično privlačne točke. Na hrbtni strani karte je seznam imen in legenda v petih jezikih.

Karta je bila izdelana v letu 2015. Namenjena je načrtovanju poti in izletov ter za osnovno orientacijo na potovanjih po Črni Gori in bližnji okolci.

Format: 11 x 24 cm.