Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Kamniško - Savinjske Alpe 1 : 50.000 (plastificirano)

3830058420300, plastificirano

Kamniško - Savinjske Alpe 1 : 50.000 (plastificirano)
 • Redna cena:

  9,10 €

 • Popust:

  0,45 € (5%)

 • Spletna cena:

  8,65 €

 • Založba:

  Planinska zveza Slovenije

 • Datum izida:

  15.6.2015

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Na severu karta delno seže na avstrijsko stran vse do Apač (Abtei), Žitare vasi (Sittersdorf), Globasnice (Globasnitz), Podgore (Unterbergen), zajeto je Prevalje in Ravne na Koroškem.
Na jugu se konča s Šenturško goro, Črnivcem, Menino planino in Šmatevžem. Na vzhodu obsega Poštarski dom pod Plešivcem, Topolšico, Šoštanj in Braslovče. Na zahodu pokriva Obir, Virnikov Grintovec in Štefanjo goro.

Podatki o planinskih poteh so zajeti iz Katastra planinskih poti PZS, kjer jih planinska društva redno posodabljajo. Zemljevid je narejen v sodobni računalniško podprti tehniki, kar bo v prihodnje omogočilo lažje in hitrejše posodabljanje.

Karta je trpežna, se enostavno zgiba in se ne trga, kar ji daje odločilno prednost pred običajnimi tiskanimi zemljevidi. Odporna je proti soncu in vlagi, vsebuje elektronski seznam imen, uporabnik pa si na karto lahko tudi kaj zabeleži in beležko kasneje tudi izbriše.

Mehka vezava, 11 x 24 cm.