Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Karavanke osrednji del – 1 : 50.000 (plastificirano)

3830058420317, plastificirano

Karavanke osrednji del – 1 : 50.000 (plastificirano)
 • Redna cena:

  9,10 €

 • Popust:

  0,45 € (5%)

 • Spletna cena:

  8,65 €

 • Založba:

  Planinska zveza Slovenije

 • Datum izida:

  15.6.2015

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Na severu omejuje karto Drava, kar pomeni, da je na njej tudi precejšen del Avstrije, ki je vezan na mejne Karavanke. Na vzhodu meji karta na Železno Kaplo in Dolino Kamniške Bistrice, na jugu na Krvavec, Predvor, Kropo, Jelovico, na zahodu pa na Pokljuko in Dovško Babo.

Osrednji del karte zapolnjuje Storžič in Kriška Gora, Dobrča, greben Košute, Begunjščica, Stol, Golica in še in še... Podatki o planinskih poteh so zajeti iz Katastra planinskih poti PZS, kjer jih planinska društva redno posodabljajo.

Zemljevid je narejen v sodobni računalniško podprti tehniki, kar bo v prihodnje omogočilo lažje in hitrejše posodabljanje. Karta je trpežna, se enostavno zgiba in se ne trga, kar ji daje odločilno prednost pred običajnimi tiskanimi zemljevidi. Odporna je proti soncu in vlagi, vsebuje elektronski seznam imen, uporabnik pa si na karto lahko tudi kaj zabeleži in beležko kasneje tudi izbriše.

Mehka vezava, 11 x 24 cm.