Količina:

0


Znesek:

0,00

Karavanke osrednji del – 1 : 50.000 (plastificirano)

3830058420317, plastificirano

Karavanke osrednji del – 1 : 50.000 (plastificirano)
  • Redna cena:

    9,10 €

  • Popust:

    0,45 € (5%)

  • Spletna cena:

    8,65 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Planinski zemljevid Karavanke - osrednji del - 1 : 50 000 (plastificiran zemljevid) obsega območje med Dovško Babo, Borovljami in Obirjem na severu ter Jelovico, Kranjem in Krvavcem na jugu. Zahodni rob zemljevida se konča z Jelovico, Radovno in Dovško Babo, na vzhodu pa zemljevid zaključijo Krvavec, Mrzla gora ter Železna Kapla.

Znotraj že omenjenih meja zemljevid obsega:
- celoten osrednji del Karavank (Dovška Baba, Golica, stol, Begunjščica, Vrtača, greben Košute),
- del Kamniško-Savinjskih Alpe zahodno od Kamniškega sedla (Krvvec, Grintovec, Skuta, Mrzla gora),
- Storžič, Kriška gora, Dobrča,
- Jelovica (severno od Dražgoš),
- Mežakla z vzhodnim delom Radovne,
- naselja Kranj, Jezersko, Tržič, Radovljica, Bled in Jesenice ter
- Avstrijsko Koroško (Obir ter okolica naselij Podrožca, Poden, Borovlje in Železna Kapla)

Poleg obvezne legende so dodani kratki opisi planinskih koč s kontaktnimi podatki ter QR kodo, ki vas poveže s spletno stranjo posamezne planinske koče. Tako lahko enostavno dostopate do širših podatkov o planinski koči (dostopi, možnost vzponov, ...).

Planinski zemljevid Karavanke - osrednji del - 1 : 50 000 (plastificiran zemljevid) sledi prenovljenim izdajam plastificiranih zemljevidov Kamniško-Savinjske Alpe ter Triglavski narodni park (oba zemljevida sta izdelana v merilu 1 : 50 000). Tako kot v omenjenih zemljevidih tudi na temu najdemo, poleg samoumevnih planinskih poti (posebej sta označeni obhodnici Slovenska planinska pot in Evropska pešpot E6), še smeri priljubljenih turnih smukov, lokacije urejenih parkirišč na priljubljenejših izhodiščih, postajališča javnih prevoznih sredstev, gostišča, marsikatero naravno in kulturno znamenitost, plezališča in še kaj.

Zemljevid je laminiran v plastiko. Zaradi tega se pri uporabi ne trga, zelo enostavno se zgiba, ni občutljiva na vlago ali sonce, po njej lahko tudi pišemo in napisano tudi izbrišemo (piši-briši). Torej je idealna izbira tudi ob slabih vremenskih pogojih v naravi.

Mehka vezava, plastificirano, 11 x 24 cm.