Najdi svojo srečo in mir, Neprecenljiva znanja življenjskih učitel - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Najdi svojo srečo in mir

Neprecenljiva znanja življenjskih učitel

Najdi svojo srečo in mir
 • Redna cena:

  13,70 €

 • Popust:

  0,68 € (5%)

 • Spletna cena:

  13,01 €

 • ISBN:

  9789619384602

 • Avtor:

  Petra Škarja

 • Založba:

  5KA Izobraževanja, Petra Škarja s.p.

 • Datum izida:

  27.07.2015

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Ljudje smo si tako različni … A nekaj nam je skupnega – vsi si želimo MIR v duši in SREČO v očeh. Kaj bi dali, da bi nam nekdo dal navodila, kako to doseči v tem življenju?

In vendar obstajajo … Potovanje po Burmi, pogovori z menihi in učitelji meditacij so mi podali neprecenljiva znanja, ki jih prenašajo iz roda v rod in so le rekdo zapisana. Predstavljajte si, da živimo v svetu, kjer smo vsi dobri, pošteni, iskreni, nasmejani … srečni in mirni. Nemogoče? Je mogoče …

Spodbujajmo te pozitivne vrednote POŠTENOSTI, SRČNOSTI, DOBROTE, ISKRENOSTI … Ker svet danes to potrebuje. Ker MI to potrebujemo. In konec koncev – vsi si tega želimo. Zakaj torej ne bi nekaj naredili na tem in ustvarili boljši prostor za vse? “To make a better place … for you and for me …” je pel Michael Jackson.

Mehka vezava, 15,5 x 21,5 cm, 172 strani

O AVTORICI:
Petra Škarja je skodrana predavateljica s hecnim priimkom, zaljubljena v naravo in potovanja. Pa tudi avtorica dveh knjižnih uspešnic: Česar nas niso naučili v šolah in Ameriški milijonarji so spregovorili ... (ta knjiga je bila prevedena že v anglelški, hrvaški, ruski in kitajski jezik). Je tudi soorganizatorka največjega dogodka za žensko podjetništvo v Sloveniji – 500 podjetnic.

ODLOMKI IZ KNJIGE:
Nisem še srečala osebe, ki bi rekla, da je bil njen najboljši dan v življenju dan, ki ga je preživela pred računalnikom. Ali osebe, ki bi rekla, da je bil njen najsrečnejši trenutek v življenju, ko je dobila največ všečkov na Facebooku. Niti osebe, ki bi rekla, da je najsrečnejša, kadar ves dan bere novice in časopise. Ali pa osebe, ki ji zaigra srce ob pogledu na krvave prizore hollywoodskih filmov. In zagotovo nisem srečala osebe, ki bi na smrtni postelji obžalovala, da ni več časa preživela v pisarni in delala … Ste vi kdaj srečali koga podobnega? Verjetno ne …

A kljub temu točno to počnemo večino svojega dragocenega časa na tem prečudovitem planetu, polnem lepot. Neumno ali žalostno?

Pomislite na najlepše dni v svojem življenju. Kakšni so bili? Kaj ste počeli? S kom? Kje? Kako ste se ob tem počutili? Kaj ste si najbolj zapomnili?

Večina se ob teh vprašanjih verjetno spomni dni, ko smo se mnogo smejali, občutili mnogo pozitivnih občutkov, ko smo bili v družbi naših najbližjih, verjetno obkroženi z lepotami narave, v sebi pa polni ljubezni in hvaležnosti.

To vemo! Zakaj tega večkrat ne naredimo? Kar takoj utišajte um, ki je verjetno že začel z nesmiselnimi izgovori, kot so: »Nimam časa … Nimam denarja … Toda …« Globoko v sebi, kjer je čista iskrenost, namreč veste, da so to resnično ZGOLJ izgovori, TOLAŽBA za neukrepanje in spremembe.

Super je imeti vso to tehnologijo, ki nam je na voljo, in res sem vesela, da sem rojena v tem delu sveta, kjer imamo ves ta gospodarski prestiž, toda obenem je pomembno, da ne pozabimo ostati POVEZANI Z NARAVO. Smo del narave in vedno bomo, zato ne pozabimo nanjo – tam so vsi odgovori, vsa zdravila, vsa energija, ves kisik, vsa hrana, vse, kar v naši Biti sploh potrebujemo. Prevečkrat se nam zdi neopazno samoumevna.

Večkrat poslušajmo svoje srce, intuicijo, lastne misli in občutke, in vedno bomo vedeli, kaj nas resnično dela srečne in zadovoljne, polne hvaležnosti, topline in ljubezni … Zagotovo ne iPad …

Naša življenja bi bila zagotovo neprimerno polnejša, srečnejša in lepša, če bi večkrat naredili tisto, kar SAMI ISKRENO ŽELIMO in ČUTIMO – in če bi se večkrat vprašali, ali se je neka misel porodila znotraj nas, v našem srcu, ali je le rezultat zunanjih vplivov in pričakovanj …

In nikar živeti življenja z nenehnim spraševanjem: »Kaj bodo pa ljudje rekli …« Odgovor na to v pravi resnici nikoli ni pomemben.

Prepričana sem, da v današnjem času vedno bolj prihajajo v ospredje pozitivne človeške vrednote, med katerimi sta POŠTENOST in PRAVIČNOST med bistvenimi. Nekateri se smejejo, če to rečem, a verjamem da so tudi današnje energije sveta naklonjene tistim, ki delajo dobro in se zavedajo pomembnih vrednot, po katerih tudi živijo.