Dejavnosti s števili - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Dejavnosti s števili

Dejavnosti s števili
 • Redna cena:

  14,90 €

 • Popust:

  0,74 € (5%)

 • Spletna cena:

  14,16 €

 • Avtor:

  Lisa Bessinger

 • Založba:

  Didakta

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Didaktična igra za otroke, ki se učijo uporabljati prva znanja o številih, hkrati pa jih seznanja še z veščinami komunikacije, pismenosti, telesnega ter ustvarjalnega razvoja. Zbirka didaktičnih iger za otroke ponuja številne ideje za dejavnosti z otroki, starimi od tri do šest let. Vse dejavnosti so v skladu z zgodnjimi učnimi cilji, ki jih želimo doseči pri delu z otroki starimi od 3 do 6 let.

Rdeča nit zbirke iger je spoznavanje števil, ki pa se prepleta z naslednjimi cilji: OSEBNI, SOCIALNI IN ČUSTVENI RAZVOJ, KOMUNIKACIJA, JEZIK IN PISMENOST, MATEMATIČNI RAZVOJ, POZNAVANJE IN RAZUMEVANJE SVETA, TELESNI RAZVOJ, STVARJALNI RAZVOJ.

Na koncu knjige so delovni listi, ki jih je mogoče fotokopirati. Knjiga je namenjena vzgojiteljicam v vrtcih in učiteljicam v prvem razredu devetletke. S pridom pa jo lahko uporabljajo tudi starši.

Mehka vezava, 29,7 x 21,1, cm, 80 strani.