Količina:

0


Znesek:

0,00

Na kmetiji

KAJ ZMOREJO STROJI

Na kmetiji
 • Na kmetiji
 • Na kmetiji
 • Redna cena:

  12,90 €

 • Popust:

  0,65 € (5%)

 • Spletna cena:

  12,25 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Otroška mala enciklopedija, ki prikazuje največje kmetijske stroje in razlaga kako delujejo. Na sredini je velika štiristranska zgibanka, ki prikazuje enega od velikih kmetijskih strojev.

Kmetom pri pridelovanju hrane, ki jo jemo, ter njenem prevozu do trgovin, kjer jo kupimo, pomaga veliko različnih strojev. Brez njih bi bila dela, kot so sajenje, spravilo pridelkov in skrb za živali, za kmete še napornejša. Obstaja veliko kmetijskih strojev, ki so najrazličnejših oblik in velikosti!

Vsaka knjiga v seriji Kaj zmorejo stroji je posvečena različnim vrstam strojev. Opisuje, kako delujejo, kateri so njihovi najpomembnejši deli, kako jih uporabljamo; vsebuje pa tudi primere nenavadnih strojev, ki opravljajo posebne naloge. Knjiga je enostavna za branje. Vsebuje ogromno barvnih fotografij, razumljivo predstavljena dejstva pa otrokom pomagajo spoznati namen in načine uporabe številnih strojev in vozil.
V vsaki knjigi je sijajna štiristranska zgibanka, ki poudarja pomembne lastnosti in dejstva o teh izjemnih in uporabnih strojih.
Trda vezava, 23 x 30,5 cm, 36 strani.