Psihologi, psihiatri in drugi norci - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Psihologi, psihiatri in drugi norci

Psihologi, psihiatri in drugi norci
 • Redna cena:

  24,90 €

 • Popust:

  1,24 € (5%)

 • Spletna cena:

  23,66 €

 • Avtor:

  Rodrigo Munoz Avia

 • Založba:

  Didakta

 • Prevajalec:

  Irena Levičar

Brezplačna dostava

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Glavni junak je Rodrigo Montalvo, ki z ženo in otrokoma živi srečno družinsko življenje. Zaradi vljudnostnega nesporazuma ga svak Ernesto, psihiater, zvabi v svojo ordinacijo, kjer odkrije, da ima Rodrigo resne afazične motnje (menja vrstni red besed ali zlogov v besedah).

Rodrigo tako začne romati od psihiatrov k psihologom in k različnim zdravilcem, da bi ga ozdravili njegove bolezni, vendar vsakemu od njih uspe Rodrigu naložiti le še kakšen problem več, dokler možak ne začne resno dvomiti v lastno zdravo pamet. Kmalu začne njegovo stanje resno vplivati na družinsko in poslovno življenje in njegove dogodivščine ter zapleti v širšem družinskem krogu postajajo vedno bolj komični.

Roman je primeren za najširši krog bralcev, saj gre za lahkotno pisanje in neškodljive zabavne vsakodnevne situacije, ki so bralcem poznane. Avtor ne zahaja v razmišljanja, pa vendar na zelo zabaven način natrosi nekaj življenjskih resnic, s katerimi se bralci lahko poistovetijo.

Trda vezava, 20,3 x 15,6 cm, 168 strani.