Količina:

0


Znesek:

0,00

Calvin in Hobbes: Nekaj pod posteljo se slini (znak kakovosti Zlata hruška)

NEKAJ POD POSTELJO SE SLINI

Calvin in Hobbes: Nekaj pod posteljo se slini (znak kakovosti Zlata hruška)
 • Calvin in Hobbes: Nekaj pod posteljo se slini (znak kakovosti Zlata hruška)
 • Redna cena:

  9,99 €

 • Popust:

  0,50 € (5%)

 • Spletna cena:

  9,49 €

 • Najboljša cena* v 30 dneh: 9,49 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Calvin in Hobbes je zabaven strip o duhovitih dogodivščinah navihanega šestletnika Calvina in njegovega plišastega tigra Hobbesa, ki je v njegovih očeh pravi živi tiger in nepogrešljiv prijatelj. Bralci in kritiki Calvina in Hobbesa uvrščajo med trojico najboljših stripov, ki so kadar koli izhajali. Nekaj pod posteljo se slini, je prva knjiga zbranih stripov o dogodivščinah Calvina in Hobbesa. Strip sodi med trojico svetovno najbolj popularnih stripov.

Mehka vezava, 21 x 22 cm, 128 strani.

Na vrhuncu njune slave je Calvina in Hobbesa objavljalo 2400 časopisov po vsem svetu, v 50 državah. Prodali so tudi 45 milijonov izvodov knjig z zbranimi stripi. Zgodbe potekajo v sodobnem času, v predmestju, v ZDA.

Strip obravnava Calvinove dogodivščine in njegove odnose s Hobbesom, starši, sošolko, učiteljico, njegov odnos do šole, njegov bogat domišljijski svet in njegova razmišljanja o življenju, svetu, bivanjskih vprašanjih ... Vključuje tudi kritične poglede do družbenih tem, kot so komercializem, prevladujoč vpliv množičnih medijev, uničevanje narave ...

"Če se na vsaki tretji strani stripa ne začnete glasno smejati, preverite svoj srčni utrip - morda ste mrtvi." (Phil Musick, kolumnist časopisa Pittsburgh Press)

Vsi stripi iz serije Calvin in Hobbes so prejemniki priznanja kakovosti Zlata hruška.