Učinek dedinje (Zlovešči bratje 3) - TV, Zlovešči bratje 3 - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Učinek dedinje (Zlovešči bratje 3) - TV

Zlovešči bratje 3

Učinek dedinje (Zlovešči bratje 3) - TV
 • Učinek dedinje (Zlovešči bratje 3) - TV
 • Redna cena:

  35,90 €

 • Popust:

  30,91 € (86%)

 • Spletna cena:

  4,99 €

 • ISBN:

  978-961-6982-03-0

 • Avtor:

  Courtney Milan

 • Založba:

  Hiša knjig - Založba KMŠ

 • Datum izida:

  22.10.2015

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Jane Fairfield ničesar ne naredi prav. V družbi vedno zine kaj napačnega – in pri tem ne skopari z besedami. Njene obleke so lahko še tako pregrešno drage, pa se nekako vedno izmuznejo modnim smernicam. Celo njena neizmerna dota ne pomaga, da ne bi bila tarča posmeha.

In to je točno tisto, kar hoče. Storila bo čisto vse, celo tvegala javno ponižanje, dokler se bo lahko s tem izogibala poroki in sestri zagotovila varnost.

Oliver Marshall mora vse narediti prav. Kot vojvodov nezakonski sin je odraščal v skromnih razmerah, zdaj pa je odločen, da bo malemu človeku pomagal do glasu in moči. Če stori en sam napačen korak, nikoli ne bo dobil priložnosti za uspeh. Nobene potrebe ni torej, da bi hitel na pomoč napačni ženski. Vsekakor ni nobene potrebe, da bi se vanjo zaljubil. Toda ljubka, pogumna Jane skriva nekaj, čemur se ne more upreti … pa čeprav bi bilo lahko to pogubno za oba.

Oglejte si prvih 20 strani knjige: ucinek_dedinje.pdf

»Zaplet je povsem življenjski, liki dodelani, napetosti ne manjka, pa vendar je knjiga tako zabavna, da se boste na ves glas smejali.«
– Carrie S., sbtb.com

»Pronicljiva zgodba, polna topline, čutnosti in humorja. Prava poslastica za vse, ki želijo dobro napisano pripoved z liki, ki se ti vtisnejo v spomin.«
– Caz Owens, All About Romance

Trda vezava, 14 x 21,5 cm, 544 strani.