Barvni atlas anatomije malih živali: osnove - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Barvni atlas anatomije malih živali: osnove

Barvni atlas anatomije malih živali: osnove
 • Barvni atlas anatomije malih živali: osnove
 • Barvni atlas anatomije malih živali: osnove
 • Redna cena:

  49,95 €

 • Popust:

  7,49 € (15%)

 • Spletna cena:

  42,46 €

 • ISBN:

  9789619374269

 • Avtor:

  Thomas O. McCracken, Robert A. Krainer, David Carlson

 • Založba:

  Založba BP

 • Datum izida:

  29.09.2015

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Atlas je uporaben pripomoček za vzreditelje psov in mačk ter vse, ki se ukvarjajo z vzgojo in šolanjem psov, pa tudi za laboratorijske tehnike in raziskovalce. Omogoča hitro osvežitev znanja tistim, ki so se že srečali z anatomijo, in je neprecenljiv pripomoček strokovnjakom (npr. veterinarjem), kadar želijo lastniku ali vzreditelju razložiti zgradbo tistega dela telesa, kjer se pojavljajo bolezenske spremembe ali druge težave. Prikazuje topografska razmerja med večjimi organi na preprost, vendar tehnično dovršen način in skupaj z doslednimi opisi, ki ilustracije spremljajo, prikazuje zgradbo vseh organskih sistemov psa, mačke, kunca, podgane in morskega prašička.

Novi priročnik prinaša osnove anatomije malih živali za dijake strokovnih veterinarskih programov in za študente veterinarske medicine ter zooloških znanosti. Pred nami je enkraten učni pripomoček z izredno natančnimi umetniškimi ilustracijami. Skupaj z doslednimi opisi, ki ilustracije spremljajo, prikazuje zgradbo vseh organskih sistemov psa, mačke, kunca, podgane in morskega prašička.

Značilnosti:

- Skrbno izbrani načini prikazovanja so vsem, ki se pripravljajo za poklice v veterinarski stroki, v pomoč pri učenju in pomnjenju anatomskih struktur ter odnosov med njimi.
- Slike samcev in samic posamezne vrste so prikazane na sosednjih straneh, tako, da so topografska razmerja enostavna za primerjavo.
- Strukture, skupne različnim vrstam živali, so prikazane večkrat; tiste, ki so značilne le za posamezne vrste, pa so predstavljene samo pri teh. Bralci lahko tako lahko hitro opazijo njihove bistvene značilnosti.
- Uvodne strani seznanijo bralce s splošnim poimenovanjem in anatomsko orientacijo, ki jim pomaga pri uporabi atlasa, četudi nimajo predhodnih znanj te vrste.

Atlas prikazuje topografska razmerja med večjimi organi na preprost, vendar tehnično dovršen način, pri čemer se ne dotika manj pomembnih podrobnosti, tako da se uporabniki lažje osredotočijo na bistvene značilnosti.

Mehka vezava, 30,5 x 22,5 cm, 123 strani.