Količina:

0


Znesek:

0,00

Pegasta sova

Pegasta sova
  • Redna cena:

    19,90 €

  • Popust:

    1,00 € (5%)

  • Spletna cena:

    18,91 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 18,91 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Valerij Zupan Val, rojen leta 1976 v Sloveniji, se je v iskanju odgovora, zakaj ga ni še nikoli nihče ljubil, lotil projekta „What is love“, za katerega je eno leto potoval po prestolnicah in spraševal ljudi, kaj je ljubezen zanje. Pot ga je vodila na Šrilanko, kjer je v samoti, le v družbi dnevniških zapisov, kot epilog potovanja (v njem so tudi misli mimoidočih o ljubezni) nastal njegov prvenec Pegasta sova.

Pronicljiva, tekoča, do konca iskrena izpoved fanta, ki je iz tesnega lokalnega okolja vasice pri Bledu odšel v metropole sveta, da bi našel ljubezen.
Najde pa ... moč za zapis svojih iskanj v knjigi.

Mehka vezava, 15 x 21 cm, 214 strani.

O VALU IN NJEGOVEM PROJEKTU:

Val Zupan na prvi pogled ni prav nič drugačen od drugih samskih 34-letnikov, ki se sprašujejo, kaj je to ljubezen in kje jo najti. Od večine pa ga nedvomno razlikuje dejstvo, da je v svojo osebno pot iskanja ljubezni, načrtno preko projekta 'What Is Love', vključil ljudi z vseh koncev sveta.
"Zanima me, zakaj vse pesmi govorijo o ljubezni, vsi o njej govorimo, pa toliko nesrečnih duš obstaja zaradi nje," je marca 2011 pred odhodom v London zaupal Val. Ob tem je še dodal, da sta končni cilj projekta knjiga (Pegasta sova je že izdana) in ?lm, ki bosta prikazala dojemanje ljubezni. "Projekt bo končan, ko bom vedel, kaj je to ljubezen," je zaključil.