V 21 dneh usvojite numerologijo - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

V 21 dneh usvojite numerologijo

V 21 dneh usvojite numerologijo
 • Redna cena:

  17,00 €

 • Popust:

  0,85 € (5%)

 • Spletna cena:

  16,15 €

 • ISBN:

  9789616804790

 • Avtor:

  David A. Philips

 • Založba:

  Primus

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjiga V 21 dneh usvojite numerologijo vam bo pomagala spoznati, katera števila vladajo vaši usodi. Res mislite, da so vaš uspeh, zdravje in sreča odvisni zgolj od naključij? Ko razumete skrivna sporočila števil, imate ključ do uvida v prihodnost.

Naj se zavedamo ali ne, naša življenja obvladujejo številke. Te pogosto niso naključne. Tistemu, ki zna razbrati njihova skrivna sporočila, razkrivajo dejavnike, ki vplivajo na njegovo življenjsko pot.

David A. Philips (1934 – 1993) se je zanimal za zdravje, nutricionistiko, osebnostno rast in numerologijo. Napisal je dvanajst knjig. Leta 1971 je na Londonski univerzi doktoriral iz filozofije. Veliko je potoval in predaval po angleško govorečih deželah. Mnogi ga imajo za enega najboljših numerologov prejšnjega stoletja.

Mehka vezava, 18,5 x 13 cm, 186 strani.

RECENZIJA BUKLA:
David A. Philips se je z numerologijo prvič srečal že v mladih letih, ko je kot študent elektrotehnike, v dvomih glede izbire študija, poiskal pomoč pri znani strokovnjakinji za razbiranje usode iz števil Hettie Templeton. Vedenje, ki ji ga je uspelo izluščiti le iz imena in rojstnega datuma, ga je osupnilo; odločil se je, da se bo znanosti števil, kot se je o numerologiji izrazil starogrški matematik Pitagora, posvetil tudi sam. Avtor v 21 korakih predstavi temelje tega na številih temelječega duhovnega orodja, s pomočjo katerega lahko, kot meni, bolje razumemo in torej tudi izboljšujemo življenje.