Količina:

0


Znesek:

0,00

Vzgajanje tehnološke generacije

Vzgajanje tehnološke generacije
  • Vzgajanje tehnološke generacije
  • Redna cena:

    29,99 €

  • Popust:

    24,50 € (82%)

  • Spletna cena:

    5,49 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Kdaj naj svojemu otroku dovolim uporabljati tablični računalnik? Kdaj je strmenja v (televizijski) zaslon preveč? Je pošiljanje sporočil s seksualno vsebino težava na šoli moje najstnice? Kako pripraviti svoje otroke na svet, ki ga poganjajo mediji?

Današnja tehnologija nam omogoča, da smo nenehno povezani, vendar se starši morda sprašujete, kako nenehna »priključenost« vpliva na vaše otroke.
Na pomoč prihaja strokovnjak za starševstvo in nove medije, dr. Jim Taylor, ki vam bo pojasnil vse o prednostih in nevarnostih tehnologije za vaše otroke. V Vzgajanju tehnološke generacije je opisano vse v zvezi z napravami, od mobilnega telefona do družbenih medijev, ki jih vaši otroci uporabljajo vsak dan, kar bo vam in vašim otrokom pomagalo razviti zdrav in uravnotežen odnos do medijev, ki definirajo naš svet.

Mehka vezava, 20,5 x 13,5 cm, 292 strani.

»V Vzgajanju tehnološke generacije avtor prepričljivo utemelji, da bi morali otroke vzgajati starši, ne pa popularna kultura ali tehnolgija ... Knjiga je obvezno branje za starše, ki želijo, da so njihovi otroci uspešni v svetu, ki ga poganjajo mediji (kar pomeni vsi starši!).«
- dr. Larry Rosen, avtor knjige iDisorder: Understanding Our Obsession with Technology and Overcoming Its Hold on Us (E-motnja: kako razumeti našo obsedenost s tehnologijo ter kako premagati njen urok)

»Dr. Jim Taylor nudi v tej knjigi stvaren pregled nad problematiko, ki staršem omogoča potreben vpogled in praktične nasvete, z upoštevanjem katerih bodo lahko svojim otrokom zagotovili, da jim bosta popularna kultura in tehnologija koristili, ne pa škodili.«
- Michele Borba, doktorica izobraževalnih znanosti, soustvarjalka oddaje Today Show in avtorica knjige The Big Book of Parenting Solutions: 101 Answers to Your Everyday Challenges and Wildest Worries (Velika knjiga o starševstvu: 101 rešitev za vaše vsakodnevne tegobe in najhujše skrbi)