Količina:

0


Znesek:

0,00

Recepti za uporabo aloje arborescens

Z IZKUŠNJAMI UPORABNIKOV

Recepti za uporabo aloje arborescens
  • Redna cena:

    14,90 €

  • Popust:

    0,74 € (5%)

  • Spletna cena:

    14,16 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Na kakšen način vi uporabljate alojo arborescens? Niti niste vedeli, da obstajajo različni načini uporabe? Obstajajo napitki, kreme in geli iz aloje arborescens. Ampak pravo bogastvo se skriva tudi v sami rastlini. V tem, kako lahko rastlino (če imamo prave informacije), uporabimo na številnih področjih.

Recepti s celega sveta zbrani v eni knjigi:

Na enem mestu je avtor zbral številne recepte praktično iz vsega sveta. Večino receptov je sam preizkusil ali pa so mu o izkušnjah poročali uporabniki, ki so posamezne recepte uporabili. Recepti v knjigi so namenjeni tako popolnim nepoznavalcem aloje arborescens, kot tudi že bolj izkušenim uporabnikom. Izdelava mnogih je enostavna, zato posebne kuharske ali druge sposobnosti niti niso potrebne.

Knjiga, ki bo uporabo aloje arborescens razširila v vse družine:

Ne gre za običajno knjigo receptov, kjer so v ospredju slike končnih izdelkov. Ni namreč pomemben izgled končnega izdelka, ampak je bistveno to, da nam je v pomoč.
Da bodo informacije dostopne vsem, ki jih želijo in potrebujejo, je knjiga mogoče res narejena nekoliko "špartansko", a ravno zato je cena dosegljiva vsem. Pomembnejša je namreč kakovost informacij kot to, kako so te informacije "zapakirane". Namen knjige je recepte z alojo arborescens oz. njeno praktično uporabo pripeljati v vsako družino, ki si tega želi ali potrebuje.

Mehka vezava, 15,0 x 21,0 cm, 102 strani.