Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

KOMPLET: Najboljši poklic (3 knjige)

Zbirka Najboljši poklic

KOMPLET: Najboljši poklic (3 knjige)
 • Redna cena:

  44,70 €

 • Popust:

  4,92 € (11%)

 • Spletna cena:

  39,78 €

 • Avtor:

  Viktorija Muha

 • Založba:

  A - knjiga

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Komplet 3 knjig iz zbirke 'Najboljši poklic', ki jo sestavljajo poučne slikanice s fotografijami, namenjene otrokom od 5 leta naprej.

* Starost: 5 let in več
* VELIKE in male tiskane črke
* Spodbujanje branja
* Usvajanje znanja
* Učenje mesecev in letnih časov

Trda vezava, 21,5 x 21,5 cm, 29 strani.

GASILEC:
Grega je poklicni gasilec. Ko pride v službo, se najprej preobleče v gasilska oblačila, potem pa preveri, ali imajo vozila dovolj goriva in cisterna dovolj vode. V vsakem trenutku mora biti pripravljen na požar … Poučna slikanica s fotografijami prikazuje poklic gasilca v Sloveniji – kako gasilci začnejo delovni dan, kaj se dogaja, ko na gasilski postaji prejmejo klic v sili, kako poteka gašenje požarov in kdo jim pri tem pomaga, pa tudi kje gasilci jedo in kako se lahko odpočijejo.

OSKRBNIK:
Robi je oskrbnik v živalskem vrtu. Ves dan skrbi za živali: pripravlja jim hrano, čisti njihove prostore, jih neguje in pregleduje. Njegova najpomembnejša naloga je, da so živali zdrave in se dobro počutijo. Poučna slikanica s fotografijami ter zanimivostmi o živalih in živalskih vrtovih prikazuje poklic oskrbnika v živalskem vrtu - kako oskrbnik začne delovni dan, kakšno hrano pripravi za živali, kako skrbi za čistočo in varnost živali, pa tudi zakaj jih redno pregleduje in kaj naredi, da jim v živalskem vrtu ni dolgčas. Spoznajte oskrbnika Robija in preživite z njim delovni dan.

ČEBELAR:
Boštjan je že vse življenje čebelar. Od pomladi do jeseni se vsak dan odpravi v čebelnjak, da poskrbi za čebelje družine - preveri, koliko imajo hrane, kako je urejeno njihovo gnezdo, ali se je pojavila kakšna bolezen ... Njegovo najljubše opravilo je točenje medu.
Poučna slikanica s fotografijami prikazuje poklic čebelarja v Sloveniji - zakaj se morajo čebelarji zavarovati pred čebelami, s čim krmijo čebelje družine, kdaj iz panjev poberejo med in druge čebelje pridelke, pa tudi kaj čebelarji delajo pozimi ali ko niso v čebelnjaku.