Lačna življenja - Kako sem premagala bulimijo in se začela imeti rada - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Lačna življenja - Kako sem premagala bulimijo in se začela imeti rada

Lačna življenja - Kako sem premagala bulimijo in se začela imeti rada
 • Redna cena:

  19,90 €

 • Popust:

  1,00 € (5%)

 • Spletna cena:

  18,90 €

 • ISBN:

  9789612835040

 • Avtor:

  Anja Baš

 • Založba:

  Mitja Jeršič

 • Datum izida:

  22.12.2015

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Lačna življenja je dragocena knjiga, ker pogumno razkriva tisto, kar pogosto radi spregledamo in se utapljamo v lažnem upanju, da se to pri nas ne dogaja. Vendar se. Bolj pogosto, kot si mislimo.

Anja Baš v knjigi Lačna življenja – kako sem premagala bulimijo in se začela imeti rada pogumno razkriva svoje boleče izkušnje in iskreno opisuje svoje občutke med neusmiljenim bojem z bulimijo. V svoji zgodbi predstavlja ''koščke železa'', ki so odigrali odločilno vlogo pri tem, da se je zlomila pod udarci zunanjega okolja. Knjiga ne predstavlja le njene osebne zgodbe, temveč tudi zgodbe desetih fantov in deklet, ki so (bili) ujeti v labirintu motenj hranjenja.

Mehka vezava, 15 x 21 cm, 190 strani.

Lačna življenja je zgodba o tem, kako lahko največja bolečina v življenju postane največja inspiracija. Pot, ki pelje od samodestruktivnega vedenja k ljubezni do sebe, je tako preprosta, a hkrati je skoraj nihče od nas ni sposoben prehoditi na hitro.
Kako se imeti rad? Tako, da imaš rad nekaj, kar je večje od tebe.