Količina:

0


Znesek:

0,00

Iris, naš sonček

Iris, naš sonček
  • Redna cena:

    14,90 €

  • Popust:

    0,74 € (5%)

  • Spletna cena:

    14,16 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 14,16 € (0%)

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Kadar se je dobro počutila, je bila Iris polna življenja. Polna idej, kaj vse bi rada počela. Da jo k temu vzpodbuja uka žejna goljufiva kača, je rada dejala, saj so se v šoli učili o Prešernu. Močno ji je bila pri srcu tudi glasba Korada in Brendija. Najbolj zdrava, srečna in vesela pa je bila Iris na morju, kamor smo se prav zaradi nje redno vračali.

Več kot deset let je morje dajalo moč naši deklici, da je lažje kljubovala svojim zdravstvenim težavam. Nato pa se je v kratkem času vse spremenilo. Najprej je zbolel njen dobri prijatelj Drago. To, da je za vedno zaspal. je Iris zelo prizadelo, kar se je odrazilo tudi na njenem zdravju. Nekaj mesecev kasneje je izgubila še drugega prijatelja Džeka, ki ji je bil po Dragovi smrti v veliko tolažbo..

Po tej nesreči je bila najraje sama, zdravje pa se ji je slabšalo. Ko je izvedela še za smrt njenega priljubljenega pevca Brendija, se je Iris nabralo preveč. Le nekaj dni pred njenim odhodom v Ljubljano, na kardiološki oddelek, od koder se ni več vrnila, je rekla, da je vse izgubila. Da se ji tudi uka žejna goljufiva kača nič več ne oglasi.

Mehka vezava, 16 x 22,5 cm, 129 strani.