Količina:

0


Znesek:

0,00

Štejem do tri

Učinkovita vzgoja otrok od 2. do 12. let

Štejem do tri
 • Štejem do tri
 • Štejem do tri
 • Štejem do tri
 • Redna cena:

  27,99 €

 • Popust:

  1,40 € (5%)

 • Spletna cena:

  26,59 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Štejem do tri je preprosta, natančna in učinkovita metoda oblikovanja vedenja otrok od približno 2. do 12. leta starosti. Kaj lahko pričakujete, ko se boste naučili te metode? Pričakujete lahko mirnejše družinsko življenje, mnogo manj prerekanja in jeze. Pričakujete lahko več sproščenega veselja v otroški družbi, vaša naklonjenost otrokom pa bo veliko pristnejša in iskrenejša. Izboljšalo se bo otrokovo in s tem tudi vaše samospoštovanje. Čutili boste, da imate stvari pod nadzorom, in vedeli, da ravnate pravilno.

Avtor humorno, prodorno in izkušeno opredeli tri glavne naloge starševstva.

NALOGA ŠT. 1: OBVLADOVANJE NEPRIMERNEGA VEDENJA - Naučite se osupljvo preproste tehnike, s katero dosežete, da otrok neha početi to, za kar želite, da ne bi počel (cmerjenje, prerekanje, izbruhi jeze, tekmovalnost med sorojenci itn.)
NALOGA ŠT. 2: SPODBUJANJE PRIMERNEGA VEDENJA - Naučite se več učinkovitih metod, s katerimi otroke pripravite do tega, da začnejo početi, to kar želite, da bi počeli (da pospravijo za seboj, pojedo, se spravijo v posteljo in tam ostanejo itn.)
NALOGA ŠT. 3: KREPITEV ODNOSOV - Naučite se učinkovitih tehnik, s katerimi boste okrepili svojo vez z otroki.

Ni vam treba biti genij, svetnik ali psiholog, da bi vzgojili čustveno inteligentne otroke. Odkrijte, kako lahko molk govori glasneje od besed - in znova začnite s svojimo otroci uživati!

Mehka vezava, 15,7 x 23,5 cm, 226 strani.