Količina:

0


Znesek:

0,00

Nebesa navdihujejo

Nebesa navdihujejo
  • Redna cena:

    18,99 €

  • Popust:

    0,95 € (5%)

  • Spletna cena:

    18,04 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

222 življenjskih sporočil, ki te vsak dan navdihujejo in puščajo zlato sled vodstva Nebes
222 invokacij zvezdnega prahu, ki ti blagoslavlja življenje

V rokah bodo tisti, ki iščejo magični navdih svojega življenja, držali knjižico Nebesa navdihujejo. Knjižico, ki so jo navdihnila Nebesa, da se ga dotaknejo. Dotik Nebes, ko se na zemeljskem popotovanju znajdeš v dvomu človeškega obstoja. Takrat malce postani in poglej v Nebo. Zapri oči in začuti v srcu Nebesa. Vprašaj jih za nit modrosti. Kaj ti svetujejo, da ponovno zasiješ, ko se zdi, da so ti sonce zastrli oblaki?

Nato preprosto odpri knjižico in preberi odgovor. Začuti njegovo resnico in mu z zaupanjem sledi. Včasih te bo sporočilo nagovorilo, da mu sledi takoj, ali pa te bo kot skrbna mama opozorilo na preizkušnje, ki jih lahko premagaš z nekaj lahkotnimi koraki po navodilih Nebes, ki ti bodo začrtala uspešne poti. Vsako sporočilo je navdihnila magija Nebes, ki ti bo odprla vrata misli in srca. Da si boš dovolil(-a) verjeti ... v vse.

Na dnu vsakega sporočila te čaka čisto prava invokacija, mala čarovnija, lahko ji rečeš tudi čarobni urok, zapisali smo ga kot »navdih«. Povezal te bo z energijo sporočila in ti dal krila, ki ti bodo pomagala poleteti daleč in visoko. Nebesa so tukaj, da te navdihnejo. Sporočil v knjižici je 222. Zakaj toliko? Ker je to angelsko število upanja, navdiha ... Upanja, ki ga nosiš vedno s seboj ...Na barvastih listih v objemu pisanih metuljev, ki ti bodo kazali pot naprej..

Mehka vezava, 9 x 14 cm, 252 strani.