Količina:

0


Znesek:

0,00

Nebesa ne pozabijo

Nebesa ne pozabijo
  • Redna cena:

    28,99 €

  • Popust:

    3,00 € (10%)

  • Spletna cena:

    25,99 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

11 pomembnih sporočil za vsa področja življenja in čudovitih nebeških zgodb
1 večna ljubezen med Nebesi in Zemljo

Nekoč je hodila po Zemlji, sedaj sveti v Nebesih. Za časa fizičnega življenja je bila za mnoge le tiha miška, a zame grom ljubezni. Zaščitnica, ki me je čuvala kot najbolj buden angel varuh, a jaz sem ji rekla preprosto mama. Velikokrat mi je odpirala oči, a ko je zaprla svoje in padla v večni spanec, mi je strla srce. Vendar sedaj vem, da mi ga je hkrati tako zelo odprla. Žalost, ki je napisala najino prvo zgodbo in knjigo, je pozdravila mnoge. Sedaj je mama vzela v roke nebeško slušalko, da pokliče znova. Ne samo mene. Ampak tudi vse, ki bodo vzeli v roke to nebeško knjigo.

Nekoč človek, danes sijoča duša, moja sorodna duša, je spregovorila o spoznanjih, ki begajo številne človeške misli. Odgovorila je na vprašanja, ki si jih je prej zastavljala, a sedaj pozna odgovore nanje. Odgovore, ki bi jih rada predala vsem bralcem, iskalcem nebeške niti sreče na Zemlji, ki jo bo tkala z mojo pomočjo, vse dokler ne bomo skupaj ugledali čudovite odeje ljubezni in smislov.

Skozi to popotovanje nas čakajo prelepe in navdihujoče nagrade, ki se bodo razkrile vsakič, ko bo skrbna mama spregovorila: »Naj ti povem zgodbo ...« Takrat boste odpeljani v svet zgodb, ki božajo, zdravijo in dajejo upanje. Zato te knjige ... ne boste nikoli pozabili.

Ljubezen iz Nebes je prišepnila: »Naj ti povem zgodbo…« Zemlja je prisluhnila.

Mehka vezava, 12,5 x 20 cm, 364 strani.