Ročne spretnosti: Koraki, tehnike, praktični izdelki - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Ročne spretnosti: Koraki, tehnike, praktični izdelki

Ročne spretnosti: Koraki, tehnike, praktični izdelki
 • Redna cena:

  39,90 €

 • Popust:

  5,99 € (15%)

 • Spletna cena:

  33,92 €

 • ISBN:

  9789616691055

 • Avtor:

  Lucinda Ganderton

 • Založba:

  Mežek

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Izdelajte čudovite izdelke in okraske za vaš dom, odlična darila, oblačila in prefinjene dodatke. V knjigi se boste srečali s tradicionalnimi ročnimi spretnostmi in novimi ustvarjalnimi načini dela. 75 zanimivih izdelkov: fotografije, kratka, jasna navodila vas bodo korakoma vodili k cilju.

V knjigi se boste srečali s tradicionalnimi ročnimi spretnostmi in novimi ustvarjalnimi načini dela. V sedmih poglavjih boste spoznali vezenje, gobeline, krpanje in prešivanje, okrasne našitke, pletenje in kvačkanje, v zadnjem poglavju pa več posebnih načinov dela. Vsako poglavje vsebuje podpoglavje, kjer so podrobno predstavljene tehnike.

V knjigi je 75 zanimivih izdelkov, tako da boste lahko tehnike preskusili tudi v praksi. Fotografije in kratka, jasna navodila vas bodo korakoma vodili k cilju. Šablone, mreže in vzorce boste našli v zadnjem delu knjige.

Mehka vezava, 29,5 x 22,5 cm, 256 strani.