Količina:

0


Znesek:

0,00

Bali se veseli božiča

Bali se veseli božiča
  • Bali se veseli božiča
  • Redna cena:

    9,99 €

  • Popust:

    0,50 € (5%)

  • Spletna cena:

    9,49 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Bali je ljubek radoživ kužek z modrim noskom, ki je plašen in radoveden, predvsem pa prekipeva od energije in navdušenja. Živi z mamico in očkom, ima pa tudi babico in dedka ter veliko prijateljev. Prikupne zgodbice o Baliju obravnavajo prigode iz vsakdanjega življenja s katerimi se srečujejo tudi vsi otroci (nestrpno pričakovanje božiča, vožnja s kolesom, večerno kopanje, spanje pri prijatelju), zato se bodo otroci z likom Balija z lahkoto poistovetili in ga vzljubili.

Na koncu vsake zgodbice so tudi igre in dejavnosti, ki bodo otroke še dodatno motivirale in spodbujale k razmišljanju in raziskovanju. Nežne in zabavne zgodbe otroškega junaka tudi na RTV Slovenija!

Trda vezava, 24 strani.

RECENZIJA BUKLA:

Prikupen kuža z modrimi ušesi in smrčkom, najmlajšim poznan tudi iz televizijskih risank, je tudi v slovenščini dobil svoje prve knjižne izdaje. Balija srečamo na prvi vožnji s kolesom, med razigranim čofotanjem v banji, nestrpnim pričakovanjem božička, spoznamo pa tudi njegove starše in mačjo prijateljico Saro, ki nekega večera prvič prespi pri njem. Vse štiri slikanice imajo na koncu zgodbice še album, ki pomaga pri usvajanju novih besed, in igrico, ki izboljšuje opazovanje.

(Renate Rugelj,Bukla 72-73)