Igrivo ustvarjanje: Več kot 300 idej za male in velike, Več kot 300 idej za male in velike - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Igrivo ustvarjanje: Več kot 300 idej za male in velike

Več kot 300 idej za male in velike

Igrivo ustvarjanje: Več kot 300 idej za male in velike
 • Igrivo ustvarjanje: Več kot 300 idej za male in velike
 • Igrivo ustvarjanje: Več kot 300 idej za male in velike
 • Redna cena:

  23,99 €

 • Popust:

  2,40 € (10%)

 • Spletna cena:

  21,59 €

 • ISBN:

  9789612512828

 • Avtor:

  Pia Pedevilla

 • Založba:

  Tehniška založba Slovenije

 • Datum izida:

  03.03.2011

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Z vsem lahko ustvarjamo: s papirjem, perlicami, volno, blagom, plastelinom, naravnimi materiali in barvami, pa tudi s praznimi kartonskimi tulci, pločevinkami, kozarci in še marsičim, čemur sicer ne posvečamo veliko pozornosti ali pa celo zavržemo. Iz vsega tega lahko z veliko domišljije in nekaj ročnih spretnosti ustvarimo lepe in uporabne stvari, ki jih lahko podarimo ali obdržimo zase.

Pričujoča knjiga je neizčrpna zakladnica idej, ki vas bo spremljala mnogo let: ob rojstnih dnevih, kot velikonočno presenečenje, božično darilo ali preprosto za vas, ker radi ustvarjate. V njej boste za vsako priložnost zagotovo našli primerno zamisel. Nekatere od več kot 300 idej bodo všeč zasanjanim punčkam, druge pa predvsem razposajenim fantičem. Marsikaj zmorejo že petletniki, drugo je namenjeno starejšim. Pri vsaki od 47 tem je več domiselnih različic, ki nakazujejo različne možnosti. Vsak izdelek lahko ustvarite, kot je prikazano, lahko pa spremenite barvo ali material ali na novo sestaviš različne oblike, ki so vam všeč, in tako ustvarite povsem svoje izdelke.

Poleg množice idej so v knjigi tudi odlični dodatki: 17 najboljših ustvarjalnih namigov iz oblikovalske delavnice, ilustrirana navodila po korakih, iz katerih je hitro razviden postopek, in hitri iskalnik s 7 x 7 idejami za darila in dekoracije.

V knjigi najdete ideje za:

USTVARJANJE S PAPIRJEM
NARAVNA ZAKLADNICA
DOMISLICE IZ LESA
VEZENO IN OVITO
VESELO PISANO USTVARJANJE
PISANO SLIKANJE, RISANJE IN TISKANJE

Trda vezava, 24,50 x 27,00 cm, 144 strani.