Čebela v katedrali: in še 99 zanimivih primerjav iz sveta znanosti, in še 99 zanimivih primerjav - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Čebela v katedrali: in še 99 zanimivih primerjav iz sveta znanosti

in še 99 zanimivih primerjav

Čebela v katedrali: in še 99 zanimivih primerjav iz sveta znanosti
 • Čebela v katedrali: in še 99 zanimivih primerjav iz sveta znanosti
 • Redna cena:

  24,99 €

 • Popust:

  1,25 € (5%)

 • Spletna cena:

  23,74 €

 • ISBN:

  9789612513290

 • Avtor:

  Joel Levy

 • Založba:

  Tehniška založba Slovenije

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjiga Čebela v katedrali z zanimivimi opisi znanstvenih resnic in načel osupne ter izobrazi vsakega bralca. K branju pritegne z uporabo klasičnih primerjav, med katere spada tudi primerjava iz naslova, ki na dramatičen način prikazuje razmerje med velikostjo atomskega jedra in celega atoma.

Napisana je na način, da bralca zabava. Cilj knjige je na nov in razburljiv način opisati osnovna znanstvena načela, pri čemer so neverjetno masivne, nepredstavljivo majhne in nedoumljivo zapletene stvari predstavljene tako, da jih lahko razume prav vsak. To avtor naredi s primerjavami z nam vsakdanjimi in domačimi predmeti ter izkušnjami.

S knjigo Čebela v katedrali lažje razumemo, kako zelo masivno je vesolje in kako zelo majhni so nekateri njegovi prebivalci. Razkriva nam fascinantna dejstva o človeškem telesu, uničujoče posledice naravnih katastrof in izjemne stvari, ki jih je človeštvu omogočila zgraditi znanost. Knjiga je odlično branje za vsakogar, ki ima željo po pridobivanju znanja in ki spoštuje dosežke znanosti!

Mehka vezava, 22,20 x 22,20 cm, 224 strani.