Moj dnevnik: Tiranozaver, Življenje mladega tiranozavra - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Moj dnevnik: Tiranozaver

Življenje mladega tiranozavra

Moj dnevnik: Tiranozaver
 • Moj dnevnik: Tiranozaver
 • Moj dnevnik: Tiranozaver
 • Redna cena:

  17,99 €

 • Popust:

  10,99 € (61%)

 • Spletna cena:

  7,00 €

 • Avtor:

  Steve Parker

 • Založba:

  Tehniška založba Slovenije

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Tako se začne zgodba o tiranozavru iz zbirke Moj dnevnik: "Zjutraj sem opazoval gnezdo z jajci, iz katerih so se izlegali majhni dinozavri. Zdaj so na svetu štirje novi mladiči. Ko sem zlezel iz jajca, sem bil tudi jaz tak. Dobro se spomnim, da je bilo v mojem jajcu temno in tesno ..."

Knjiga je osebna zgodba, ki jo piše mladi tiranozaver. Še posebej je zanimiva zaradi tega, ker je pisana tako, kot bi jo pisala žival sama. Je neke vrste dnevnik živali, v katerem izvemo vse o njegovem načinu življenja, krajih, kjer živi, hrani, ki jo ima najraje, njegovih sovražnikih, katerim mora ubežati in še marsikaj drugega. Zgodba se začne z izvalitvijo iz jajca, opazovanjem okolice, sikanjem prve hrane in predstavitvijo črede tiranozavrov. Nadaljuje pa s prvimi spopadi in prvim ujetim plenov. Izvemo, kako je na gnezdišču, kako je, kadar prideta velika suša in huda povodenj ... Knjiga ima izjemne, realistične, estetsko dovršene ilustracije.

Zgodba mladega tiranozavra je nemalokrat tudi grozljiva, vendar pa zabavno zanimiva in predvsem poučna, saj odgovarja bralcu na mnoga vprašanja o življenju tiranozavrov.

Trda vezava, 21,00 x 26,50 cm, 32 strani.