Količina:

0


Znesek:

0,00

Očarljivi izdelki za dom

Več kot 35 vznemirljivih zamisli, ki vas

Očarljivi izdelki za dom
 • Očarljivi izdelki za dom
 • Očarljivi izdelki za dom
 • Očarljivi izdelki za dom
 • Redna cena:

  19,99 €

 • Popust:

  2,00 € (10%)

 • Spletna cena:

  17,99 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Več kot 35 vznemirljivih zamisli, ki vas bodo v hipu navdušile! Zbirka doma narejenih izdelkov bo v vaš dom vnesla še več domačnosti in topline. Bodite ustvarjalni in vdihnite svojemu domu pravljično vzdušje.

- Več kot 35 očarljivih izdelkov - udobnih blazin, copatov, praktičnih torbic, mehkih in domiselnih igrač.
- Izdelki, opisani v knjigi, so primerni za različne bivalne prostore, kot so kuhinja, kopalnica, otroška soba in celo vaš vrt.
- V knjigi je natančno opisan postopek izdelave; v zadnjem delu se nahajajo predloge, ki ustrezajo dejanski velikosti izdelkov. Veselo na delo in ne bo vam žal!

To je knjiga za vse ustvarjalne babice, mamice in vse, ki so vešči šivanke in bi svoj dom ali otroško sobico rade uredile v mehko, lično, skoraj pravljično domovanje ali pa nekomu podarile izvirno in unikatno darilo. V njej je več kot 35 navdušujočih predlogov za blazine, copatke, ljubke torbice, mehke igrače, pregrinjalo za otroško posteljo, zaščito za termofor ... Izbrani so izdelki za kuhinjo, kopalnico, otroško sobo in vrt. Postopek izdelave je natančno opisan, dodan je seznam potrebščin, postopek izdelave pa podan v nazornih skicah in še ponazorjen s čudovito fotografijo. V zadnjem delu knjige so tudi šiviljske predloge, ki ustrezajo dejanski velikosti izdelkov. (Recenzija: revija Moj malček)

Mehka vezava, 27,9 x 21,0 cm, 144 strani.