Vse o mačkah v 365 dneh, Naj bo vsak dan, preživet z vašo mačko, - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Vse o mačkah v 365 dneh

Naj bo vsak dan, preživet z vašo mačko,

Vse o mačkah v 365 dneh
 • Vse o mačkah v 365 dneh
 • Vse o mačkah v 365 dneh
 • Vse o mačkah v 365 dneh
 • Redna cena:

  17,99 €

 • Popust:

  0,90 € (5%)

 • Spletna cena:

  17,09 €

 • Avtor:

  Lori Paximadis, Kristen Hampshire, Riris Bass

 • Založba:

  Tehniška založba Slovenije

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Naj bo vsak dan, preživet z vašo mačko, nekaj posebnega! Mačke so enkratna mešanica neodvisnosti in ljubeče privrženosti . Izbirajo si svoje stezice, ob tem pa ves čas preverjajo, ali smo smo še v njihovi bližini.

Ta knjiga je namenjena prav vam, spoštovani ljubitelji mačk. Njena vsebina v vsakem delu poudarja dragocenost medsebojnega odnosa med mačko in njenim skrbnikom - v zgodbica, vsakdanjih opravkih in s praktičnimi informacijami. Poskusili smo zbrati čimveč koristnih napotkov o pravilni prehrani, o tem, kaj mačke potrebujejo za dobro počutje, primernih igračah in igralih, o pasmah, mačji pregovorni spretnosti, komunikaciji in ne nazadnje tudi nekaj zabavnih informacij.

KAKO PREBIRATI KNJIGO?
Ta knjiga je oblikovana kot dnevni opomnik. Vsebuje pomembne podatke o tem, kaj storiti da boste čim bolj uspešno oskrbovali, negovali in razumeli svojo mačko ter s poznavanjem vsega navedenega tudi cenili odnos z njo. Knjiga je vsebinsko oblikovana tako, da jo lahko prebirate na več načinov. Lahko se vanjo "zagrizete" in jo v enem dahu kot roman preberete od začetka do konca. Lahko se odločite, da vsak dan preberete le eno poglavje, kar pomeni, da jo boste počasi prebirali vse leto. Lahko pa jo preprosto odprete nekje na sredini in jo, če se vam zahoče, najprej berete od tam do konca.

Vsak dan prinaša nove zgodbice, anekdote, aktivnosti in drobne malenkosti, ki vas bodo vedno znova opomnile na to, zakaj imate mačke tako radi.

- PONEDELJKI ponujajo informacije o osnovnih bivalnih potrebah domače mačke in kako dom pripraviti na njen prihod.
- TORKI so dnevi zabavnih mačjih zgodbic ter podatkov iz zgodovine in literature.
- SREDE so namenjene informacijam o skrbi za zdravje in dobro počutje mačk. Ta dan se lahko poučite še o mačjih horoskopih in tudi o akupunkturi.
- ČETRTKI prinašajo ideje o tem, kako urediti mačkam prijazen dom, o mačjem pohištvu in druge namige za prijetno sobivanje.
- PETKI nas seznanjajo s pisanim svetom pasemskih mačk: od abesinke do turške van mačke.
- SOBOTE IN NEDELJE so rezervirane za tkanje vezi med vami in vašo mačko ter za načrtovanje posebnih dogodkov.

365 dni spoznanj, nasvetov in zabavnih domislic in ustvarjalnih idej za srečno sobivanje z vašo mačko.

Mehka vezava, 17,30 x 22,80 cm, 320 strani.