Količina:

0


Znesek:

0,00

E3 - E na kubik

Še devet energijskih poskusov, ki dokazu

E3 - E na kubik
  • Redna cena:

    27,99 €

  • Popust:

    2,80 € (10%)

  • Spletna cena:

    25,19 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjiga 'E na kvadrat', mednarodna senzacija, je bila otroški vrtec – samo priprava na to, da se resnično zavemo, da z mislimi ustvarjamo realnost. V knjigi E na kubik (brez skrbi, ne bo ji sledila E na sedemindvajseto potenco) nas Pam Grout popelje više in globlje v kvantno polje, kjer boste dokazali, da so blagoslovi in čudeži nekaj naravnega in da vas od radosti loči ena sama misel.

'E na kubik' prinaša devet novih poskusov in številne napotke, kako obdržati vrata do obilja in darežljivosti sveta na stežaj odprta. Polna je neovrgljivih dokazov, da vesolje samo čaka, da začnemo uporabljati energijo, ki nam je že od nekdaj na voljo za naš užitek in dobro počutje.

Pam Grout je avtorica šestnajstih knjig, treh iger, televizijske serije in dveh aplikacij za iPhone. Piše za revijo Peo­ple, CNNgo.com, The Huffington Post in na svojem popot­niškem blogu www.georgeclooneyslepthere.com. Več o Pam in njenem nekonvencionalnem pogledu na življenje preberite na njeni spletni strani, ki jo včasih tudi posodobi, www.pamgrout.com.

Trda vezava, 13,40 x 20,60 cm, 252 strani.