Plečnik, kot se ga je spominjal njegov najljubši učenec Vinko Lenarčič - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Plečnik, kot se ga je spominjal njegov najljubši učenec Vinko Lenarčič

Plečnik, kot se ga je spominjal njegov najljubši učenec Vinko Lenarčič
 • Redna cena:

  48,18 €

 • Popust:

  2,41 € (5%)

 • Spletna cena:

  45,77 €

 • ISBN:

  9789612836757

 • Avtor:

  Simon Lenarčič

 • Založba:

  Samozaložba

 • Datum izida:

  25.08.2016

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Spomini Vinka Lenarčiča so spomini, v katerih je Plečnikov najljubši učenec v času, ko je bil mojster izgnan iz javnosti in so ga zatajili tudi taki, ki so se kasneje z njim postavljali, napovedal:
»Plečnikova smrt, njegov pogreb, je prvo razodetje Plečnika, drugo zemeljsko še pride – ker ni mogoče, da prerok umrje.«

So osebno videnje človeka, ki je bil dolga leta v neposredni mojstrovi bližini, ki je od začetka slutil pravi, globlji smisel Plečnikovega prizadevanja, in ki mu je bilo dano sodelovati pri najintimnejših ustvarjalnih vzgibih vélikega arhitekta.

Dopolnjena izdaja ob 50-letnici smrti Vinka Lenarčiča ter ob 60-letnici smrti Jožeta Plečnika in 10-letnici začetka postopka za njegovo beatifikacijo.

OPOMBA: Ob naročilu Plečnikove biografije prejmete še popust na drugo avtorjevo knjigo 'Imam ime!: slovar imen, ki so v rabi med Slovenci'. Naročite jo lahko za 40,00 eur namresto redne cene 76,65 eur. www.galarna.si/...

Trda vezava, 13,5 x 20 cm, 416 strani.