Plečnik, kot se ga je spominjal njegov najljubši učenec Vinko Lenarčič - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Zaradi izrednih razmer do preklica karantene ne omogočamo plačil po povzetju. Zaradi omejevanja širitve koronavirusa vas naprošamo, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Plečnik, kot se ga je spominjal njegov najljubši učenec Vinko Lenarčič

Plečnik, kot se ga je spominjal njegov najljubši učenec Vinko Lenarčič
 • Redna cena:

  48,18 €

 • Popust:

  4,82 € (10%)

 • Spletna cena:

  43,36 €

 • ISBN:

  9789612836757

 • Avtor:

  Simon Lenarčič

 • Založba:

  Samozaložba

 • Datum izida:

  25.08.2016

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Spomini Vinka Lenarčiča so spomini, v katerih je Plečnikov najljubši učenec v času, ko je bil mojster izgnan iz javnosti in so ga zatajili tudi taki, ki so se kasneje z njim postavljali, napovedal:
»Plečnikova smrt, njegov pogreb, je prvo razodetje Plečnika, drugo zemeljsko še pride – ker ni mogoče, da prerok umrje.«

So osebno videnje človeka, ki je bil dolga leta v neposredni mojstrovi bližini, ki je od začetka slutil pravi, globlji smisel Plečnikovega prizadevanja, in ki mu je bilo dano sodelovati pri najintimnejših ustvarjalnih vzgibih vélikega arhitekta.

Dopolnjena izdaja ob 50-letnici smrti Vinka Lenarčiča ter ob 60-letnici smrti Jožeta Plečnika in 10-letnici začetka postopka za njegovo beatifikacijo.

OPOMBA: Ob naročilu Plečnikove biografije prejmete še popust na drugo avtorjevo knjigo 'Imam ime!: slovar imen, ki so v rabi med Slovenci'. Naročite jo lahko za 40,00 eur namresto redne cene 76,65 eur. www.galarna.si/...

Trda vezava, 13,5 x 20 cm, 416 strani.