Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

KOMPLET: Doktor Proktor, 3 knjige (znak kakovosti Zlata hruška)

3 KNJIGE

KOMPLET: Doktor Proktor, 3 knjige (znak kakovosti Zlata hruška)
 • Redna cena:

  44,97 €

 • Popust:

  15,07 € (34%)

 • Spletna cena:

  29,90 €

 • Avtor:

  Jo Nesbo

 • Založba:

  Didakta

 • Prevajalec:

  Marija Zlatnar Moe

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Zabavni mladinski romani priznanega avtorja kriminalk Jo Nesba. Knjige so prežete s humorjem, hudomušnostmi, pustolovščinami in pozitivnimi vrednotami, predvsem pa je napete do zadnje strani.

V ZBIRKI SE NAHAJAJO:

Prdoprašek doktorja Proktorja:
Nekega sončnega dne, tik pred največjim norveškim praznikom, Liza zagleda selitveni tovornjak, ki pripelje k sosedovi hiši. Vanjo se vseli Bulle, fant, ki je precej nenavaden. Ko potem liza in Bulle spoznata še nenavadnejšega soseda doktorja Proktorja, se začne nora zgodba o izgubljeni ljubezni, strašnih anakondah, turobnih jetniških celicah, groznih razbojnikih in o najmočnejšem prdoprašku na svetu.

Časovna kad doktorja Proktorja:
Drugi del iz serije mladinskih fantazijskih romanov o doktorju Proktorju. Dnevi na Topniški minevajo mirno, a samo toliko, dokler Liza in Bulle ne dobita nenavadne razglednice. Doktor Proktor je v težavah in eden od njegovih čudovitih izumov Lizo in Bulleja pošlje na potovanje po času in prostoru. Najprej v Pariz, pozneje pa tudi v Napoleonov Waterloo, francosko revolucijo in čas Ivane Orleanske; vse zato, da bi rešila življenje in ljubezen. In ne želijo si prav vsi, da bi doktor Proktor živel srečno do konca svojih dni ...

Doktor Proktor in konec sveta. Mogoče.:
Tretja knjiga iz serije mladinskih fantazijskih romanov o doktorju Proktorju, ki jo odlikujeta prisrčno čudaštvo ter napeto, dinamično in zabavno branje, kjer dobro na koncu vedno premaga zlo.

Mehka vezava, 21 x 15 cm, 895 strani.