Količina:

0


Znesek:

0,00

Kdo je tu nor? 101 predlog, kako preživeti norosti na delovnem mestu

Kdo je tu nor? 101 predlog, kako preživeti norosti na delovnem mestu
  • Redna cena:

    24,60 €

  • Popust:

    1,23 € (5%)

  • Spletna cena:

    23,37 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Nova knjižna uspešnica dr. Albert J. Bernstein-a, avtorja večkrat ponatisnjene knjige Čustveni vampirji! Gre za priročnik nujnih preživetvenih tehnik v najbolj brezobzirnem okolju sodobnega časa: korporativni džungli.

- Nesposoben, aroganten ali pretirano zahteven šef;
- zabušantski, lažnivi in nesposobni delavci;
- depresivni, zahrbtni in goljufivi sodelavci;
- nenapisana pravila poslovnega sveta, ki odločajo o vašem preživetju;
- kako premagati strahove in kako napredovati;

Kako prepoznati, kdaj drvi vaše podjetje v propad in kdaj je skrajni čas, da zamenjate službo, je le nekaj situacij, ki jih boste našli v tej knjigi. Ob vsaki od njih pa tudi rešitev, začinjeno z avtorjevim značilnim humorjem
Ni naključje dejstvo, da je v Sloveniji več kot 80 % zaposlenih bolj ali manj izgorelih. V knjigi opisani primeri iz vsakodnevnega življenja so briljantni. Praktičnim opisom situacij sledijo kratka teoretična razglabljanja, njim pa povsem nevsiljiva priporočila za razreševanje konfliktov.

Mehka vezava, 15 x 22,7 cm, 260 strani.

O KNJIGI SO DEJALI:

"Priročnik nujnih preživetvenih tehnik v najbolj brezobzirnem okolju sodobnega casa: korporativni džungli. Napisano z izkušnjami, humorjem in predvsem zdravo pametjo. In najboljši dokaz, da se nore stvari ne dogajajo samo vam, ampak vsem."
- JANEZ RAKUŠCEK , izvršni kreativni direktor, LUNA TWBA

"V svoji praksi sem srečala prevec čudovitih ljudi, ki so jih nevzdržne razmere v službi in nepoznavanje strategij preživetja v modernem poslovnem svetu spravile v hude osebne stiske. Vzemite to knjigo v roke, preden tudi vi začnete izgubljati pamet."
- Prof. dr. MOJCA ZVEZDANA DERNOVŠEK, specialistka psihiatrinja

"Zadostuje, da se kritična masa ljudi dovolj dolgo in vztrajno obnaša močno drugače, kot od njih pričakujemo, pa bodo norci razglašeni za normalne in normalni za nore. Na nas norih je, da vztrajamo in poskušamo ohraniti svet v prijaznem biosociološkem ravnovesju."
- JURIJ CLEMENZ, dr. med., 2016 - strokovni recenzent knjige

O AVTORJU:

Dr. Albert J. Bernstein je klinični psiholog, kolumnist, poslovni svetovalec in avtor številnih uspešnic. Svoje bralce in poslušalce uči, kako se soočiti s težkimi in strašljivimi situacijami z modrostjo, milino in pravšnjo mero humorja. Živi v Portlandu z ženo in svojima otrokoma. Je tudi strasten fotograf in član uglednih univerz ter inštitutov v ZDA.