O bivanju in krajih: Ljubezen od Langedoca prek Devina do Uršlje gore - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

O bivanju in krajih: Ljubezen od Langedoca prek Devina do Uršlje gore

O bivanju in krajih: Ljubezen od Langedoca prek Devina do Uršlje gore
 • Redna cena:

  19,00 €

 • Popust:

  0,95 € (5%)

 • Spletna cena:

  18,05 €

 • ISBN:

  9789619376980

 • Avtor:

  Mathias Rambaud

 • Založba:

  Totaliteta

 • Datum izida:

  20.10.2016

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Slovenija skozi oči tujca, ki ga je k nam pripeljala ljubezen. “Zaljubiti se pomeni biti izkoreninjen; zaljubiti se v tujko pomeni biti dvojno izkoreninjen.”

V tem avtobiografskem eseju francoski pisatelj Mathias Rambaud sooča rodni, vetrovni in suhi Languedoc z izzivom nove dežele, Slovenije. Dragoceni uvid razmišljajočega tujca združuje globoko kontemplacijo zahodne misli s svežo in drugačno refleksijo slovenske resničnosti.
Mathias Rambaud je kulturni ataše na Francoskem inštitutu v Ljubljani, kjer živi z ženo in hčerko. Piše eseje in kratko prozo. O bivanju in krajih je njegova prva knjiga, ki je v izvirniku izšla pri paršiki založbi Arlea in prejela literarno nagrado regije Languedoc – Roussillion.

Mehka vezava, 12,0 x 20,0 cm, 96 strani.

"V tem avtobiografskem eseju francoski pisatelj Mathias Rambaud sooča rodni, vetrovni in suhi Languedoc z izzivom nove dežele, Slovenije. Dragoceni uvid razmišljajočega tujca združuje globoko kontemplacijo zahodne misli s svežo in drugačno refleksijo slovenske resničnosti."

Trda vezava, 12 x 20 cm, 95 strani.