Količina:

0


Znesek:

0,00

Mucki: Plakat za učenje čustvene inteligence

Plakat Oksi

Mucki: Plakat za učenje čustvene inteligence
  • Cena:

    17,00 €

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Oksijev čarobni plakat je namenjen otrokom od 2. Leta naprej in služi kot pomoč pri učenju čustvene inteligence. S pomočjo sličic vam bo otrok pokazal, kaj od vas v trenutkih čustvene stiske potrebuje, kako se počuti in kako močno je to čustvo. S pomočjo plakata se bo naučil prepoznati svoja čustva, jih razlikovati med sabo, jih izraziti in tudi ubesediti, namesto potlačiti.

Ker ga boste starši slišali in razumeli, se bo počutil razumljenega, ljubljenega in varnega, kar bo pomirilo njegova velika čustva. Prav tako pa bo ravno to pomirilo vas starše, da boste lahko še bolj v oporo svojemu otroku.

Predvsem pa je opomnik, da se za vsakim otrokovim neprimernim vedenjem skriva razlog. Ko ta razlog ugotovite in ga odpravite, se otrokovo vedenje samo od sebe umiri. Plakat je torej namenjen grajenju odnosa z vašim otrokom. Ravno dober odnos/bližina pa je temelj zaupanja med vami in otrokom. In šele ko vam otrok zaupa, se lahko prepusti vašemu vodenju (postavljanje meja, učenje veščin...)

Priporočajo mnogi strokovnjaki s področja psihologije in vzgoje otrok (dr. Sanja Rozman, Jani Prgić, Mia Bone, Vesna Jarc, Katja Knez Steinbuch, Saša Einsiedler...).

Velikost plakata: 29,7 x 42,0 cm (A3)
Navodila za uporabo: : priložena