Startup d.o.o., Manifest drznega podjetništva za 21.stol - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Startup d.o.o.

Manifest drznega podjetništva za 21.stol

Startup d.o.o.
 • Startup d.o.o.
 • Redna cena:

  25,00 €

 • Popust:

  1,25 € (5%)

 • Spletna cena:

  23,75 €

 • ISBN:

  9789619411506

 • Avtor:

  James Watt

 • Založba:

  Totaliteta

 • Prevajalec:

  Marjan Novak

 • Datum izida:

  24.11.2016

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Startup d.o.o., Manifest drznega podjetništva za 21. stoletje je nenavaden in učinkovit poslovni priročnik, napisan iz lastne izkušnje. James Watt je ustanovitelj pivovarne Brewdog, najhitreje rastočega podjetja v Veliki Britaniji.

Z nenavadnimi poslovnimi prijemi, provokativnimi (in zastonjskimi) marketinškimi potezami in predvsem s predanostjo svojemu poslanstvu je Brewdog za zmeraj spremenil svetovni pivovarski trg in vzgojil trume sledilcev, ki jih podpirajo pri njihovem zmagoslavnem pohodu.

V knjigi James Watt v neposrednem jeziku poda svoje znanje, ki bo uporabno tako za tiste na začetku samostojne podjetniške poti kot za prekaljene poslovne mačke, ki iščejo nove strategije in sveže prijeme za preboj na spreminjajočem se trgu.

Trda vezava, 15 x 20 cm, 232 strani.

Neakako takole:

“NE ZAPRAVLJAJ ČASA ZA JEBENE POSLOVNE NAČRTE.

Načrtovanje je le preveč poveličevano ugibanje. Dolgoročno načrtovanje je brezplodna, samozadostna fantazija. Izguba časa. Vse odločitve morajo biti skladne s poslanstvom, ki si si ga zastavil. Ne pa z bedastim poslovnim načrtom, ki si ga sestavil nekoč v preteklosti. Najprej deluj in potem ocenjuj. Včasih je prav neznanje največje darilo.

POZABI NA PRODAJO

Pozabi na tržne raziskave, fokusne skupine in odzive drugih ljudi. Dvigni rit in pojdi v akcijo. Podjetja in blagovne znamke stalno umirajo in izginjajo, duh vsake pomembne revolucije pa ostane za vedno. Ambiciozno podjetje mora ujeti ravno ta revolucionarni duh.”