Knjiga o prijateljstvu, Majhna knjiga, veliko modrih misli - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Knjiga o prijateljstvu

Majhna knjiga, veliko modrih misli

Knjiga o prijateljstvu
 • Redna cena:

  9,90 €

 • Popust:

  0,50 € (5%)

 • Spletna cena:

  9,41 €

 • ISBN:

  9789612751586

 • Založba:

  Karantanija

 • Datum izida:

  19.12.2016

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V Knjigi o prijateljstvu so zbrane najlepše misli o tem, kako pomembno mesto ima prijateljstvo v našem življenju. Na začetku knjižice stoji stran, namenjena osebnemu posvetilu – tako lahko preprosta knjižica postane prisrčno darilo.

Znan rek nas uči: »Vzemimo si čas za prijatelje, da nam čas ne vzame prijateljev.«

V Knjigi o prijateljstvu so na enem mestu zbrane najlepše misli o tem, kako pomembno je imeti ob sebi pravega prijatelja in kako dobro je izkusiti doživetja, ki jih nudi prijateljstvo. Iskrena vsebina poboža dušo vsakega, ki si zaželi prebrati kaj lepega, zagotovo pa bomo z njo polepšali dneve svojim prijateljem, ki jim želimo pokazati, kako zelo jih cenimo in da bomo zanje vedno našli dovolj časa. Na začetku knjižice namreč najdemo stran, namenjeno osebnemu posvetilu – tako lahko preprosta knjižica postane prisrčno darilo.

Trda vezava, 15 x 15 cm, 144 strani.