KOMPLET: Zbirka Marsdenovi (2 TV romanci), SHERRY THOMAS - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

KOMPLET: Zbirka Marsdenovi (2 TV romanci)

SHERRY THOMAS

KOMPLET: Zbirka Marsdenovi (2 TV romanci)
 • Redna cena:

  62,80 €

 • Popust:

  52,81 € (84%)

 • Spletna cena:

  9,99 €

 • Avtor:

  Sherry Thomas

 • Založba:

  Hiša knjig

 • Datum izida:

  20.09.2011

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Komplet 2 trdo vezanih romanc iz zbirke Marsdenovi, avtorice Sherry Thomas: Slast in Ne pravi mož.

SLAST - 1. del Zbirke Marsdenovi:
Verity Durant je v Parizu znana po svoji odlični kuhi, v Londonu pa po svojem škandaloznem ljubezenskem življenju. A to je še najmanjše od presenečenj, ki čakajo njenega novega delodajalca Stuarta Somerseta, ko ta po nepričakovani smrti svojega brata podeduje posestvo Fairleigh Park.
Za vzpenjajočega se politika je Varity Durant sprva le še ena od služkinj, hrana pa preprosto sredstvo za preživetje, a le dokler ne okusi njenih jedi. Slast, kakršno občuti v tistem trenutku, je namreč doživel le enkrat v življenju - neke nevarne noči, polne strasti z neznanko, ki je zjutraj za vedno izginila iz njegovega življenja.

NE PRAVI MOŽ - 2. del Zbirke Marsdenovi:
Zakon Lea Marsdena in Bryony Asquith ni trajal veliko dlje od medenih tednov. Da bi moški, ki je bil tako nadarjen, čeden in priljubljen v družbi, kot je bil Leo Marsden, do konca življenja živel s hladno in zgolj svojemu zdravniškemu poklicu predano ženo - to je bilo nemogoče. Toda zakaj jo je tri leta po razveljavitvi njunega zakona vztrajno iskal na čisto drugem koncu sveta, na najbolj oddaljenem območju Indije, kjer se znajdeta sredi nevarnih vojnih spopadov in zreta smrti v oči? Kaj je zdaj večja nevarnost: vojna vihra, ki divja okrog njiju, ali njuno na novo oživljeno poželenje?

Trda vezava, 14,5 x 21,5 cm, 638 strani.